Connect with us

Στοίχημα

Γκολ και θέαμα στη Μασσαλία

Published

on

Καλό μήνα σε όλους. Μπήκαμε στο Μάιο, ένα μήνα ο οποίος θα κρίνει τα πάντα σε όλες τις ενεργές διοργανώσεις, από πρωταθλήματα μέχρι Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Οι ομάδες είναι αναγκασμένες να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους τους και το κίνητρο είναι αυτό που οδηγεί και εμάς στοιχηματικά. Μάθε τα πάντα για την βετ365 στοιχηματική

Σήμερα δε θα επιλέξουμε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αλλά ένα ντέρμπι, που θέλουν και οι δυο. Στο Γαλλικό νότο, λοιπόν, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λυών, σε ένα ματς που πάντα τραβάει τη δημοσιότητα στη Λιγκ 1.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Με τη κούραση να είναι εμφανής από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς, η Μαρσέιγ μπορεί να ηττήθηκε από τη Φέγενορντ τη περασμένη Πέμπτη με 3-2, όμως έχει τη ρεβάνς στην έδρα της και κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε ανατροπή και πρόκριση σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό, μετά από τον χαμένο το 2018 στο Γιουρόπα. Οι Μασσαλοί, παράλληλα, ευελπιστούν να τερματίσουν στη 2η θέση του πρωταθλήματος, με 4 ομάδες να τη «καταδιώκουν», 4 «στροφές» πριν το φινάλε. Το ντέρμπι με τη Λυών είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Σαμπαόλι, καθώς θα δείξει την ετοιμότητά της, μπαίνοντας στη τελική ευθεία. Ο Αργεντίνος γνωρίζει εδώ και καιρό τις απουσίες των Ντε Λα Φουέντε και Μπαλέρντι.

ΛΥΩΝ: Μπορεί τα τελευταία 2-3 χρόνια να μην είναι η Λυών που έχουμε μάθει, όμως ο σύλλογος από τη νότια Γαλλία παραμένει ένα πολύ μεγάλο όνομα, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγάλει στο γήπεδο τη ποιότητά του. Φέτος, οι στόχοι έχουν μετατεθεί στην απλή έξοδο στην Ευρώπη και για να υπάρξουν οι συνθήκες, η ομάδα πρέπει να κυνηγήσει τις νίκες μέχρι τέλους. Ματς στο Γιουρόπα δεν υπάρχουν, πλέον, έτσι ο Πέτερ Μπος έχει το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του. Η Λυών πηγαίνει στη Μασσαλία για το ντέρμπι, έχοντας αρκετές απουσίες. Εκτός είναι οι Κακρέ, Ντεναγιέρ, Τσερκί, Ντιμπουά, Εντομπελέ, Ντιομαντέ και ο κίπερ Λόπες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και η προϊστορία έχει δείξει πως στα μεταξύ τους ραντεβού, εκτός από πάθος υπάρχουν και γκολ. Δεν είναι αμυντικά αξιόπιστη καμία, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στο συνδυασμό του γκολ-γκολ με το Over 2.5, στο 1.85 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement