Connect with us

Αθλητισμός

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος είδε αυτά που ήθελε στο δίτερμα-Κόκκινοι-Πράσινοι 1-0

Published

on

 

 

Σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα, που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Αγυιάς, παρουσία φιλάθλων.

Οι παίκτες τήρησαν κατά γράμμα όλα όσα τους είχε διδάξει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις, με τον τεχνικό της κοκκινόμαυρης ομάδας να κοιτάζει πότε τη μια ομάδα και πότε την άλλη, καθώς δεν είχε γίνει διαχωρισμός προπονητών στις δύο ενδεκάδες. Από την πλευρά του, έδινε οδηγίες τόσο στους μεν, όσο και στους δε, ζητώντας τους να πιέζουν σε όλους τους χώρους του γηπέδου και να αποφεύγουν τα λάθη.

ΗΡΕΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος ήταν για πρώτη φορά ήρεμος καθήμενος στον πάγκο και πότε πότε έβγαινε και καθοδηγούσε με τον δικό του τρόπο, αφήνοντας τους παίκτες στη σχετική ηρεμία.

ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ… ΚΟΥΠΙ

Σύμφωνα με τις δύο ενδεκάδες που βρέθηκαν χθες στον αγωνιστικό χώρο, πιθανώς οι κόκκινοι να είναι αυτοί που θα… τραβήξουν το κουπί της Σούπερ Λιγκ 2 και πιθανώς να αποτελέσουν και τον βασικό κορμό των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, που θα γίνουν στο Καρπενήσι και φυσικά θα υπάρχουν οι σχετικές αλλαγές σε πρόσωπα.

Για την ιστορία, οι κόκκινοι κέρδισαν 1-0 με σκόρερ τον Άγγελο Χαντί.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Μικές, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Αγκαράι, Τοπάλ, Παπαχρονόπουλος, Πέταρ, Καρακλάιτς, Μακρής, Λιμάτσι, Κουλούρης, Μαστραντωνάκης.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Λινάρδος, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας, Τριμμάτης, Κέρι, Ζυγκερίδης. Έπαιξαν ακόμη και οι Χαντί, Μπουρλάκης, Αλεξόπουλος, Νίκολα Καρακλάιτς, ενώ αγωνίστηκε και ο Τίμος Πατρώνης του Νίκου.

ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ: «ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ»

Τη θέση της Super League 2 ότι αν οι ομάδες της κατηγορίας δεν πάρουν χρήματα από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος και την ΕΡΤ το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει εξέφρασε ο πρόεδρός της, Λ. Λεουτσάκος, κατά την τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, μεταφέροντας το κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις της μικρής λίγκας, κάτι που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ. Τα χρήματα που ανακοινώθηκε ότι θα πάρουν ως προκαταβολή πέρυσι οι ομάδες της SL2 ήταν από 250.000 ευρώ. Το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 άφησε ανοιχτό μιλώντας στην επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κ. Καραπαπάς, εστιάζοντας κι αυτός στα χρήματα που περιμένουν οι ομάδες για το στοίχημα. Τα χρήματα που πήραν ως προκαταβολή πέρυσι οι ομάδες της SL2 ήταν από 1,5 εκατ. ευρώ. Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τα χρήματα που δόθηκαν το 2021 ήταν προκαταβολή που αντιστοιχούσε στο 2022 και ότι πλέον η επόμενη χρηματοδότηση που θ’ αντιστοιχεί στο 2023 θα δοθεί στις αρχές του επόμενους έτους.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement