Connect with us

Παναχαϊκή

Επιστρέφει σήμερα στην Πάτρα η Παναχαϊκή

Published

on

 

Αυτές τις ημέρες η Ευρυτανία πλήττεται από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας η βροχή είναι έντονη όπως και η ομίχλη πυκνή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο η ομάδα της Προοδευτικής όσο και της Παναχαϊκής να ματαιώσουν το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι.

Μια απόφαση σωστή και από τις δύο πλευρές καθώς οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους και παιχνίδια σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να φέρουν τραυματισμούς. Αυτό σημαίνει ότι η Παναχαϊκή δεν θα δώσει άλλο φιλικό στο Καρπενήσι καθώς την Πέμπτη το μεσημέρι επιστρέφει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Από κει και πέρα χθες οι κοκκινόμαυροι εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών πραγματοποίησαν την προπόνησή τους στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου «Montana» όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ» ΤΡΙΕΤΙΑΣ

Μετά την πρωινή προπόνηση η αποστολή της Παναχαϊκής παρακολούθησε σε αίθουσα συνεδριάσεων ένα ντοκιμαντέρ από τη «χρυσή» τριετία της μεγάλης Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας παρέμεινε το πρωί της Τρίτης (23/8) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Montana όπου έκανε και την προπόνησή της στο γυμναστήριο και ο ελεύθερος χρόνος που υπήρξε δεν πέρασε ανεκμετάλλευτος. Έπειτα από πρωτοβουλία του επικεφαλής της διοίκησης Πέτρου Σταθάκη, σύσσωμη η αποστολή που βρίσκεται στο Καρπενήσι (παίκτες, προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, διοικητικό και λοιπό προσωπικό) παρακολούθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων ένα ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ για τη μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής την τριετία 1971-1974. Την ομάδα που έκανε την Ελλάδα να παραμιλά με το ποδόσφαιρο που έπαιζε και φυσικά ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη. Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλα τα μέλη της ομάδας να κατανοήσουν σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα υπηρετούν, ενώ η συγκίνηση ήταν φανερή στα μάτια αρκετών, ειδικά των ανθρώπων που έχουν περάσει από την Παναχαϊκή τις πιο παλιές εποχές ειδικά τις μέρες της Α’ Εθνικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ

Οι κοκκινόμαυροι σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου και μόλις ολοκληρώθηκε όλοι μαζί φώναξαν δυνατά το όνομα της Ιστορικής ομάδας.

Οι κακές καιρικές συνθήκες άλλαξαν ευτυχώς προς το τέλος το πρόγραμμα της Παναχαϊκής και έτσι αντί να αποχωρήσει αύριο από τον Νομό της Ευρυτανίας για την Πάτρα αυτό έγινε σήμερα το πρωί με την  αποστολή να αναμένεται αργά το μεσημέρι να φτάσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement