Connect with us

Παναχαϊκή

LIVE το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΑΠΣ Πάτραι 4-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Ξεκίνησε το φιλικό της Παναχαϊκής με τον ΑΠΣ Πάτραι στο γήπεδο της Αγυιάς. 

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Αλέξανδρος Φωκάς με βοηθούς της Σταθοπούλου και Αβραμοπούλου.

ΤΟ ΦΙΛΜ:

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Παναχαϊκή να παίρνει μεγάλη νίκη με 4-0 απέναντι στο Πάτραι

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛ 81′ Ωραία εκτέλεση φάουλ απο τον Καρακλάιτς με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (4-0)

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ 79′ Ο Π. Καρακλάιτς κέρδισε το πέναλτι όμως ο Λινάρδος ο οποίος και το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛ 77′ Ο Π. Καρακλάιτς βρέθηκε απέναντι απο τον Βορύλλα πλάσαρε με τον πορτιέρο να αποκρούει προς στιγμήν και τον Συγκερίδη να στέλνει σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ 66′ Με ωραίο γυριστό σουτ του Π. Καρακλάιτς η Παναχαϊκή κάνει δύο τα τέρματά της (2-0)

59′ Ωραία πάσα του Παπαχρονόπουλου στο Λιμάτσι ο τελευταίος μπαίνει μέσα στην περιοχή απο πλάγια δεξιά έκανε το σουτ με τον κιπερ να αποκρούει σε κόρνερ

54′ Σουτ μέσα απο την περιοχή του Λιμάτσι απέκρουσε ο πορτιέρο των “πράσινων”

46′ Ο διαιτητής της συνάντησης Αλέξανδρος Φωκάς ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τους προπονητές των δύο ομάδων να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο διαιτητής της συνάντησης, Αλέξανδρος Φωκάς σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στ’ αποδυτήρια.

44′ Ωραία ενέργεια του Σπύρου Γερογιάννη μπήκε μέσα στην περιοχή πλάσαρε τον Μικέ ο οποίος απέκρουσε και μπλόκαρε την μπάλα σε δεύτερο χρόνο

15′ Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με τον Χαντί να τροφοδοτεί τον Μπουρλάκη του οποίου το αδύναμο πλασέ απομακρύνθηκε απο τον αμυντικού του Πάτραι με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ

ΓΚΟΟΟΟΛ 12′ Ο Μπουρλάκης βγάζει την σέντρα απο τα δεξιά και ο Χαντί μόνος στο ύψος του πέναλτι πλάσαρε κάνοντας το 1-0

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδοπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Στασινόπουλος, Τσακμάκης, Τσιάρας, Σϊλβα, Χαντί, Μπουρλάκης, Κέρι, Τριμμάτης, Αλεξόπουλος.

Έπαιξαν και οι Μικές, Κολοβούρης, Π. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλος, Αγκαράι, Λινάρδος, Παπαχρονόπουλος, Ζυγκερίδης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Λιμάτσι, Μακρής και Βιλανάκης.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Σ. Γερογιάννης, Στανής, Πυλαρινός, Σούλης, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Ζελενίτσας, Καπετανάκης, Μητρόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κάρδαρης, Φούφουλας, Γιαννόπουλος, Θεοφάνης, Τσιρίκος, Μιχαλόπουλος, Γασπαρινάτος και Σουγλέρης,

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement