Connect with us

Παναχαϊκή

Οι «Θρύλοι» πήραν αναμνηστικά και συναντήθηκαν με τις Κ

Published

on

 

Το γήπεδο της Αγυιάς επισκέφτηκαν πέντε Θρύλοι της κοκκινόμαυρης ομάδας το απόγευμα της Παρασκευής και εν συνεχεία μετέβησαν στο γήπεδο των Πετεινών έτσι ώστε να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές των υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του 70’ οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Ευρώπη οι Βασίλης Στραβοπόδης, Δημήτρης Σπεντζόπουλος, Γρηγόρης Πλιάτσικας, Σωτήρης Αυγερινόπουλος και Γιώργος Σπυρόπουλος, βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά και παρέλαβαν αναμνηστικές φανέλες της ομάδας από τον επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρο Σταθάκη, τον γενικό αρχηγό και παλαίμαχο της ομάδας Χρήστο Μικέ και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο.

Στην συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στο γήπεδο των Πετεινών στην προπόνηση των «Κ» ομάδων και μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές αναφέροντάς τους τι σημαίνει Παναχαϊκή και πόσο βαριά είναι η φανέλα. Φυσικά δεν παρέλειψαν να τους αναφέρουν για την «χρυσή» ομάδα που αγωνίστηκε την δεκαετία του 70’ στην Ευρώπη και όλοι μαζί στο τέλος φώναξαν το όνομα της Παναχαϊκής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement