Connect with us

Ερασιτεχνικό

Με επιτυχία η επέμβαση του Μαρκόπουλου

Published

on

 

Το ποδόσφαιρο έχει τα καλά του, όμως έχει και τις κακοτυχίες του. Μια από αυτές «χτύπησε» την πόρτα του έμπειρου ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου Αργύρη Μαρκόπουλου καθώς υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο δεξιός μπακ του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον μέτρα αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αργύρης Μακρόπουλος μέσω της «Γ» θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό αλλά και όλο το προσωπικό του «Αγ. Ανδρέα».

Αναλυτικά: «Δυστυχώς η ατυχία φέτος μου χτύπησε την πόρτα αφού αρχές της προετοιμασίας έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού. Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον εξειδικευμένο χειρουργό ορθοπαιδικό Θόδωρο Μπούρα τόσο για το αποτέλεσμα της επέμβασης όσο και για την στήριξη που μου παρείχε. Εν συνεχεία ευγνώμων νιώθω τόσο στον αναισθησιολόγο  Χρήστο Γεωργακόπουλο όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέα» για τις αξιέπαινες υπηρεσίες τους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement