Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Περιμένει τον αντίπαλο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή, καθώς αύριο πραγματοποιείται η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την 5η φάση του θεσμού

 

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League 2 να μην έχει ξεκινήσει ακόμα ωστόσο οι παίκτες της Παναχαϊκής περιμένουν πώς και πώς την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για να παίξουν ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι και να αποφύγουν τις φιλικές αναμετρήσεις.

Έτσι λοιπόν αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στην οποία φυσικά θα συμμετέχει και η Παναχαϊκή. Σε αυτή τη φάση όπως είναι ήδη γνωστό θα μπουν στην κληρωτίδα και οι μη ευρωπαίες ομάδες της Super League 1.

Παράλληλα αύριο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να πάρει απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που θα προβιβαστούν στην SL2 έτσι ώστε επιτέλους να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πάντως επειδή όλο αυτό έχει να κάνει με το καθαρά νομικό κομμάτι πρέπει η απόφαση που θα παρθεί να είναι νομικά τεκμηριωμένη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε νέο κύκλο δικαστικών περιπετειών από τις ομάδες που θα θεωρηθούν αδικημένες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μετά το φιλικό του Σαββάτου που είχε προπονητικό χαρακτήρα με τον ΑΠΣ Πάτραι ο Σούλης Παπαδόπουλος χθες έδωσε ρεπό στους κοκκινόμαυρους και από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στο χορτάρι…

Το ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, σημαίνει ότι το φιλικό με την Ηλιούπολη θα αναβληθεί καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος θα θέλει να προετοιμάσει ανάλογα την ομάδα.

Πάντως όλοι θέλουν έναν εμπορικό αντίπαλο έτσι ώστε κι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο φέρνοντας και κάποια έσοδα στο ταμείο αλλά και για να τεστάρει ο Σούλης Παπαδόπουλος την ομάδα σε ένα δυνατό αλλά και επίσημο παιχνίδι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνεχίστηκε χθες με την 4η φάση το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Αγ. Νικόλαο να παίρνει καθαρή νίκη με 2-0 από τη Νίκη Βόλου. Μέσω της διαδικασίας των πέναλτι πήραν οι υπόλοιπες ομάδες το εισιτήριο για την 5η φάση. Η 4η φάση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (12/10) με την αναμέτρηση Αλμυρός Γαζίου- Πανθρακικός.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΟΦ Ιεράπετρας – ΠΑΕ Κηφισιά 0-0 (2-4 πεν.)

Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα 2-2 (5-6 πεν.)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 0-0 (4-5πεν.)

AO Αγίου Νικολάου – Νίκη Βόλου 2-0

Οι ομάδες της 5ης φάσης

ΝΠΣ Βέροια, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Ιωνικός Διαβατών, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΕ Κηφισιά, Καλλιθέα, AO Αγίου Νικολάου, Απόλλων Πόντου, Αλμυρός Γαζίου ή Πανθρακικός (12/10).

 

 

Αναβρασμός για την αποχώρηση του «Κύβε»

Η διοίκηση της Παναχαϊκής το Σάββατο το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τη λύση συνεργασίας με τον Λεωνίδα Κυβελίδη.

Μια αποχώρηση που με έκπληξη διάβασαν όλοι καθώς δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ των δύο πλευρών. Ο «Κύβε» πήρε τιμής ένεκεν τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ για όσα πρόσφερε στον σύλλογο αλλά και για τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από την πλούσια επαγγελματική του καριέρα.

Οι φίλοι της ομάδας ήδη έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους και περιμένουν από την ΠΑΕ περισσότερες διευκρινίσεις. Φυσικά απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί αφού σε τέτοιες περιπτώσεις οι αποχωρήσεις γίνονται κοινή συναινέσει και όλοι είναι μια χαρά.

Η ΠΑΡΕΑ ΝΩΡΙΣ-ΝΩΡΙΣ ΧΑΛΑΕΙ

Μάλιστα φίλος της ομάδας προχώρησε σε ένα άκρως πετυχημένο σχόλιο αναφέροντας: «Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τον λόγο… Πήρατε σύμβουλο επικοινωνίας αλλά χάνετε επικοινωνιακά και ελπίζουμε όχι ουσιαστικά. “Η παρέα μπορεί να κάνει θαύματα…” αλλά η παρέα νωρίς-νωρίς χαλάει…. Πάντως σε τέτοια στιγμή τέτοια ανακοίνωση χωρίς εξήγηση, μόνο προβληματισμό προκαλεί».

Η «Γ» ως όφειλε προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Λεωνίδα Κυβελίδη ο οποίος δεν θέλει να μιλήσει στην παρούσα φάση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement