Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σαράντα μέρες χωρίς την Σία Αυγέρου-Αύριο (9 π.μ.) το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της από τον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Πατρών

Published

on

Πέρασαν σαράντα μέρες από την ημέρα που μια εκλεκτή παρουσία, η Σία (Αθανασία) Αυγέρου «έφυγε» για το μακρινό ταξίδι, όμως η μορφή της παραμένει «ζωντανή» στην καρδιά και στη σκέψη των δικών της ανθρώπων.

Αύριο, στις 9 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών θα τελεστεί το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της.

Ο σύζυγός της, συνταξιούχος εφοριακός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Δημήτρης Αυγέρος και ο γιος της Κωνσταντίνος, η νύφη της Αθηνά – Σπυριδούλα, τα εγγόνια της Δημήτριος – Άγγελος και Έκτορας, τα αδέλφια της, συγγενείς και φίλοι θα τιμήσουν τη μνήμη της και θα προσευχηθούν για την αγαπημένη τους Σία.

Η Σία Αυγέρου το γένος Αλεξοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, μετά από έναν αγώνα που έδωσε με την ασθένειά της με βαθιά πίστη και δύναμη ψυχής.

Σ’ όλη της την επίγεια διαδρομή ήταν άνθρωπος με χριστιανικές αρχές, πορεύτηκε με αξίες που αποτέλεσαν φάρος στην επαγγελματική και την οικογενειακή της ζωή. Υπήρξε μια δυναμική γυναίκα, εργατική, έντιμη, αξιοπρεπής και ένας άνθρωπος που προσέφερε αθόρυβα.

Η εκλιπούσα εργάστηκε επί σειρά ετών ως ταμειακή υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και διαχειρίζονταν τους οικονομικούς φακέλους των δήμων της περιοχής. Διακρίνονταν στον εργασιακό της χώρο για το ήθος, τη συνέπεια, τη συναδελφικότητα γι’ αυτό και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και αγάπης.

Το κενό που άφησε πίσω της στην οικογένειά της είναι δυσαναπλήρωτο για τον συνοδοιπόρο της ζωής της, Δημήτριο Αυγέρο με τον οποίο μοιράστηκαν 46 ολόκληρα χρόνια μιας αγαπημένης κοινής πορείας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement