Connect with us

Χωρίς κατηγορία

    Μηλόπιτα «στα γρήγορα»          

Published

on

 

Υλικά (για 4 άτομα)

6 μεσαία αυγά

210 γρ. ζάχαρη

175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κ.γ μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ κανέλα

1 βανίλια

3 μήλα της επιλογής σας

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ, με το σύρμα, χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Αμέσως μετά, προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και την βανίλια και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, κόβετε τα μήλα σε ανομοιόμορφα κομματάκια, αφού πρώτα αφαιρέσετε τα κουκούτσια. Προσθέτετε τα μήλα στο μείγμα και ανακατεύετε με την μαρίζ μέχρι να καλυφθούν. Τέλος, αδειάζετε σε ένα ταψί, που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 50 λεπτά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement