Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Το κέρδος το πάθος και οι τρεις βαθμοί

Published

on

Η Παναχαϊκή είχε διάθεση και γι’ αυτό νίκησε με 1-0 το Αιγάλεω – Δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή

 

Η Παναχαϊκή έκανε το καθήκον της και νίκησε με 1-0 το Αιγάλεω για την 6η αγωνιστική της Super League 2. Μια νίκη που την έφερε στην 4η θέση με 11 βαθμούς αλλά με αρκετή διαφορά από την κορυφή που βρίσκεται στο +7 η Κηφισιά.

Η νίκη αυτή κάθε άλλο παρά εύκολη δεν ήταν καθώς αυτό που ξεχώρισε από τους κοκκινόμαυρους ήταν η διάθεση που είχαν για να πάρουν το αποτέλεσμα. Έβγαλαν πάθος, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έβγαλαν αυτοματισμούς, δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες και έδειξαν ότι για να βάλουν ένα γκολ πρέπει να ματώσουν.

Από την άλλη μεριά το Αιγάλεω φαινόταν ότι ήρθε να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας από τον οποίο θα έμενε ικανοποιημένο. Μόλις δε δέχτηκαν το γκολ τότε αυτό που ήθελαν να επιδιώξουν ήταν να προκαλέσουν έτσι ώστε να βγάλουν εκτός συγκέντρωσης τους κοκκινόμαυρους και για καλή τους τύχη δεν την έχασαν.

Από την άλλη μεριά ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ότι ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και αν έρθει η άνοδος καλώς, αλλά θα την διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

Κλείνοντας μάλιστα αναφέρθηκε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια η Παναχαϊκή δεν είχε τέτοιο ρόστερ και ότι πρόκειται για παίκτες με καλούς χαρακτήρες αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν παίζει αν είσαι καλός άνθρωπος αλλά πρέπει να είσαι και καλός ποδοσφαιριστής. Και η Παναχαϊκή αν θέλει να κάνει κάτι πρέπει να κάνει μεταγραφές ουσίας και να αποχωρήσουν τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ η διοίκηση θέλει να πάρει και τις δύο εναπομείνασες νίκες με ΠΑΟ Ρουφ εκτός και Καλλιθέα εντός έτσι ώστε να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και εν συνεχεία να ξεκινήσει το μεταγραφικό αλισβερίσι.

 

Ημέρα ξεκούρασης

Ημέρα ξεκούρασης θα είναι η σημερινή για τους κοκκινόμαυρους καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την χθεσινή αποθεραπεία τους έδωσε ρεπό και επιστρέφουν αύριο με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ατομικό ο Κέρι, για εξετάσεις ο Κάρλος

Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε κανονικά με το πρόγραμμα των κοκκινόμαυρων να περιλαμβάνει αποθεραπεία και παγοθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Ο Κέρι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κάρλος λόγω του χθεσινού τραυματισμού θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

 

Επίσημα μεγαλομέτοχος ο Κομπζάν

Όχι ότι δεν ήταν γνωστό αλλά πλέον είναι και επίσημο ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ο Τζόζεφ Κομπζάν, ο οποίος κατέχει το πλειοψηφικό κομμάτι.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε την έγκριση για το 60,62% των μετοχών της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσό για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ καταβλήθηκε από τους Τζόζεδ και Μπάρι Κομπζάν (234.390,49 ευρώ).

 

Τη Δευτέρα με ΠΑΟ Ρουφ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Παναχαϊκή να αγωνίζεται τη Δευτέρα (19/12) με τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο «Σ. Γιαλαμπίδης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement