Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Κάνει θαύματα!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Μπορεί οι διακοπές των Χριστουγέννων να τελείωσαν και να έχετε επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, ωστόσο τα ξενύχτια, η κατανάλωση αλκοόλ αλλά και πιο αλμυρών γευμάτων έχουν… αποτυπωθεί στα μάτια σας. Η συσσωρευμένη κούραση, το ξενύχτι, η κατανάλωση αλκοόλ ή αλατιού είναι αιτίες που οι σακούλες στα μάτια γίνονται πιο έντονες. Αν λοιπόν δεν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που στις διακοπές απήλαυσαν τον καναπέ τους και χαλάρωσαν πλήρως, όσα ακολουθούν σας αφορούν.

Νερό: Φροντίζετε να καταναλώνετε περισσότερο νερό, ενώ προσέχετε και τη διατροφή σας, να περιέχει λιγότερο αλάτι και να είναι εμπλουτισμένη με φρούτα και λαχανικά.

Μάσκα ματιών: Επενδύστε σε μία μάσκα ματιών, την οποία φροντίστε να έχετε βάλει στο ψυγείο για να ανακουφίσετε την περιοχή των ματιών και να μειώσετε τις σακούλες αλλά και τους μαύρους κύκλους.

Gua Sha: Με το gua sha, κάνοντας μασάζ στην περιοχή των ματιών βοηθάτε στην κυκλοφορία του αίματος αποσυμφορίζοντας ουσιαστικά την περιοχή. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μία σταγόνα λάδι για να είναι πιο εύκολες οι κινήσεις.

Κρέμα ματιών: Αν οι σακούλες επιμένουν, μέρες μετά τις διακοπές, ίσως πρέπει να σκεφτείτε να επενδύσετε σε μία διαφορετική κρέμα ματιών. Ένα προϊόν με ενισχυμένα συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση της περιοχής. Να θυμάστε, η σωστή εφαρμογή είναι το βασικό μυστικό. Ξεκινάτε κάτω από τις σακούλες και κάνοντας ελαφρές πιέσεις κινείστε πάνω από το φρύδι, ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών σας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement