Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: Η κατραπακιά… του «Αραβα»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Χρήστου Αραβίδη

 

Δεν έχουν τελειωμό οι ποινές από τις προσφυγές όμως η συγκεκριμένη «σφαλιάρα» που ανακοινώθηκε χθες ήταν αρκετά δυνατή.

Ο λόγος φυσικά για την προσφυγή του Χρήστου Αραβίδη. Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να καταβάλει το υπέρογκο ποσό των 41.864,06 ευρώ για να μην αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τη βαθμολογία της τρέχουσας περιόδου.

Με λίγα λόγια η διοίκηση της Παναχαϊκής δεν ξέρει από πού να φυλαχτεί με τις ποινές να πέφτουν βροχή.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ

Έχει χάσει το μέτρημα η ΠΑΕ με τα χρέη κι έρχονται άδικα ποινές από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η Παναχαϊκή καλείται να πληρώσει το χρηματικό πρόστιμο των τριών (3.000) χιλιάδων ευρώ για ρίψη αντικειμένων στο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω. Επίσης επέβαλε χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ για είσοδο φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 4.250 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι οι φίλαθλοι του Αιγάλεω ήταν αυτοί που πέταξαν καπνογόνο στους φιλάθλους της Παναχαϊκής με αποτέλεσμα μάλιστα να καεί και το μπουφάν της μητέρας του Λευτέρη Καρφάκη, υπεύθυνου γραφείου της ΠΑΕ.

ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ

Το ξέρατε ότι αν μια ομάδα δεχτεί πέντε κίτρινες κάρτες συνολικά σε ένα παιχνίδι πληρώνει πρόστιμο;

Απίστευτα πράγματα από την ΕΠΟ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βάλει χρήματα στο ταμείο της. Αν μια ομάδα λοιπόν δεχτεί πέντε κίτρινες κάρτες σε ένα ματς καλείται να πληρώσει πρόστιμο 1.000 ευρώ, συν το ΦΠΑ 1.240 ευρώ. Σωστά διαβάσατε! Αυτό τον τρόπο βρήκε η ΕΠΟ σε αυτές τις εποχές να μαζεύει χρήματα από τις ομάδες με τους διαιτητές φυσικά να «βαράνε» αλύπητα…

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ

Με το νέο απόκτημα, τον Χρήστο Κοντοχρήστο συνεχίστηκε η προπόνηση χθες με το Σούλη Παπαδόπουλο να εντείνει τον ρυθμό ενόψει του εκτός έδρας ματς την Κυριακή με τον Ηρόδοτο.

Ο έμπειρος άσος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των κοκκινόμαυρων και έδειξε ότι ενσωματώθηκε αμέσως.

Όσον αφορά τον Νέστορα Μυτίδη και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης καθώς είναι τραυματίας.

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΑΜΠΕΗΣ

Ο Γιώργος Αλάμπεης από τον σύνδεσμο Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Βοηθοί του θα είναι οι Τσολακίδης, Μητροφάνης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ τέταρτος θα είναι Κουκουράκης από τα Χανιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement