Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θα κάνουν αυτό που ξέρουν

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα (14:45) τον Ολυμπιακό Β για την 14η αγωνιστική της Super League 2

 

Επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 2 για την Παναχαϊκή αλλά και τις περισσότερες ομάδες. Οι κοκκινόμαυροι φιλοξενούν μετά από ένα μήνα περίπου για την 14η αγωνιστική τον Ολυμπιακό Β με στόχο τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθούν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα εφόσον φυσικά υπάρξει και συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι κοκκινόμαυροι παρότι σήμερα θα αγωνιστούν χωρίς να έχουν πάρει ευρώ… από τα δεδουλευμένα τους θα φερθούν ως επαγγελματίες και θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο.

Όμως κακά τα ψέματα όταν είσαι απλήρωτος τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τι όρεξη θα αγωνιστείς; Και αν αγωνιστείς γιατί έτσι το λέει η συνείδησή σου πώς θα βάλεις τα πόδια σου… στη φωτιά εφόσον χρειαστεί; Δυστυχώς κανένας μα κανένας όταν δεν πληρώνεται είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο είτε είναι οποιαδήποτε άλλο επάγγελμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με την ίδια όρεξη όταν μπαίνει… κανονικά στο λογαριασμό ο μισθός του.

Όπως και να έχει οι κοκκινόμαυροι σήμερα θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό πηγαίνοντας στους 30 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρώτη Κηφισιά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή από την οποία εκτός μένουν οι τραυματίες Στεργίδης, Ζούκα και Νίκολα Καρακλάιτς.

Η αποστολή αποτελείται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκη, Κολουβούρη, Μικέ, Ρουγκάλα, Λιοφάγο, Στασινόπουλο, Τοπάλ, Κοντοχρήστο, Τσακμάκη, Λαρά, Αντωνιάδη, Λινάρδο, Τσιάρα, Καρακλάιτς Π., Χαντί, Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Σίλβα, Κάρλο, Αλεξόπουλο, Τριμμάτη, Μυτίδη και Ζυγκερίδη.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2

«Διπλό» τίτλου

Η διακοπή ενός μήνα στη Super League 2 δεν επηρέασε την Κηφισιά η οποία πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Καλαμάτα επικρατώντας με 2-1 για την 14η αγωνιστική. Με το «διπλό» αυτό η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε στο +5 από τη δεύτερη Καλλιθέα που παίζει αύριο κόντρα στο Αιγάλεω.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Επισκοπή – ΑΕΚ Β’ (14:45, ΔΑΚ Γάλλου)

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ (14:45, Αγυιάς)

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθήνας), Καραλής (Ηλείας)

 

ΑΥΡΙΟ (14:45)

Αιγάλεω – Καλλιθέα

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)

Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Παγουρτζής (Πειραιά)

 

Ηλιούπολη – Προοδευτική

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας), Πριόνας (Εύβοιας)

 

Χανιά – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Βλαχάκης, Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ (13/3- 14:45)

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦ Ιεράπετρας

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Μηνούδης (Πιερίας)

Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement