Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Έφαγε πόρτα!»

Published

on

 

Ο επικεφαλής Π. Σταθάκης δεν είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και δεν εισήλθε στην αίθουσα συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ 2

 

«Πόρτα» από τη συνεδρίαση του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής Σούπερ Λιγκ 2, «έφαγε» ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναχαϊκή Πέτρος Σταθάκης, λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα.

Και αυτό γιατί δεν είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ, οπότε ευγενικά οι υπόλοιποι πρόεδροι των ομάδων, του… έκλεισαν την πόρτα, με αποτέλεσμα να μην παραστεί στην αίθουσα του συμβουλίου για τη συζήτηση θεμάτων, που αφορούσαν τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα κι έμεινε όση ώρα διήρκησε η εν λόγω συνεδρίαση στην εξώπορτα, περιμένοντας αυτή να ολοκληρωθεί.

ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ

Πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχουν σταλεί τα πρώτα χρήματα των προσφυγών, γύρω στα 40.000 ευρώ, που μέχρι την Παρασκευή πρέπει να καταβληθούν.

Το ποσό που θα δοθεί από τους επενδυτές με τις ίδιες πληροφορίες είναι στα 150.000 ευρώ και σταδιακά θα μεταφέρονται με εμβάσματα και το καλοκαίρι θα γίνει έναντι κατάθεσης χρημάτων κι αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ;

Αρκετές ημέρες ακούγεται ότι δύο χορηγοί, ένας εκ της Αθήνας και ένας εκ της Θεσσαλονίκης, θα μπουν δυναμικά στην κοκκινόμαυρη φανέλα της Παναχαϊκής. Ακόμα βέβαια δεν έχει τίποτα επισημοποιηθεί οπότε αυτά παραμένουν ως μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

«ΕΣΚΑΣΑΝ» ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Την ίδια στιγμή που οι Αμερικανοί επενδυτές της Παναχαϊκής διαβεβαίωναν για την εξόφληση των χρεών, δύο ακόμα αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών κατά των Αχαιών εκδικάζονταν προχθές στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Πρόκειται γι’ αυτές των Μάουρο Τσερούτι και Βασίλη Μουκίδη. Η Παναχαϊκή ζήτησε αναβολή συζήτησης λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου της ΠΑΕ, ενώ μεταφέρθηκε η διάθεσή της να επιτευχθεί συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι δικηγόροι των δύο (Τσερούτι, Μουκίδη) δήλωσαν άγνοια, το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε και το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδώσει προσεχώς δύο ακόμα ενεργοποιήσεις ποινών (τελικό στάδιο) κατά της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Ο κύβος ερρίφθη, βρέθηκε 1 εκ. ευρώ!

Ο κύβος ερρίφθη με την οικονομική ενίσχυση της Super League 2 να έρχεται, καθώς αυτή ήταν η είδηση που βγήκε από το χθεσινό συμβούλιο του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με το αίτημα που είχε αποστείλει η διοργανώτρια αρχή με τις «ευλογίες» της ΕΠΟ, ευοδώθηκε η εν λόγω κίνηση, καθώς από την FIFA/UEFA υπάρχει διάθεση να δοθεί ένα πόσο της τάξεως των 800.000 – 1.000.000 ευρώ που θα αφορά στο εξοδολόγιο των διαιτητών. Από την άλλη, ο εκ των βασικών χορηγών του πρωταθλήματος πρότεινε στις ομάδες να δοθούν είτε 200.000 ευρώ απευθείας είτε 300.000 σε δόσεις. Οι ομάδες συμφώνησαν στα 200.000 ευρώ απευθείας, νούμερο που θα πάει σε αυτές και όχι στη διοργανώτρια αρχή. Παράλληλα, το κρατικό κανάλι είναι θετικό να δώσει τα συμφωνηθέντα ποσά για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ως εκ τούτου, από το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, ενώ εκκρεμεί να ξεκαθαριστεί και το τελικό ποσό από το στοίχημα. Τέλος, θα σταλεί από τη διοργανώτρια αίτημα προς την ΕΠΟ να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 18 Ιουνίου, κάτι που εφόσον γίνει δεκτό θα προϋποθέτει και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές ώστε να βγουν οι ημερομηνίες, ενώ για το πρωτάθλημα της Κ19 δεν υπάρχει καμία σκέψη για διακοπή. Αντίθετα υπήρξε πρόταση στις ομάδες από τη διοργανώτρια να γίνουν οι δύο αγωνιστικές στις Κ19 και μετά να βρεθεί ένα πλάνο για φάιναλ φορ μεταξύ των πρωτοπόρων.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement