Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Συναγερμός για πυροβολισμούς σε χριστιανικό σχολείο στις ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συναγερμός έχει σημάνει σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλά θύματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από το τοπικό πυροσβεστικό τμήμα «επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν αρκετά θύματα» χωρίς να διευκρινίζει αν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης των πυροβολισμών είναι νεκρός αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες και είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, σε κοντινή εκκλησία δημιουργήθηκε χώρος για την ασφαλή απομάκρυνση των παιδιών και την επανένωση με τις οικογένειές τους.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο των πυροβολισμών

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter από το χριστιανικό σχολείο, στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Το Covenant School, που ιδρύθηκε το 2001, λειτουργεί με τη στήριξη της εκκλησίας Covenant Presbyterian του Νάσβιλ, ενώ σε αυτό φοιτούν περίπου 200 μαθητές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement