Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (14:45) την Ηλιούπολη

Published

on

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι κοκκινόμαυροι μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Οι κοκκινόμαυροι λοιπόν χθες πραγματοποίησαν την προπόνησή τους ενόψει του σημερινού (14:45) εντός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη για την 20ή αγωνιστική της Super League 2.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιάννης Βογιατζής χθες μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Λαρέα και Τσιάρας όπως και οι Θεοδωράκης, Αλεξόπουλος που έχουν τεθεί εκτός ομάδας λόγω του εξώδικου που απέστειλαν για να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Τέσσερις παίκτες που είναι στο βασικό σχήμα λοιπόν θα απουσιάζουν και ο Γιάννης Βογιατζής θα πρέπει να βρει τους αντικαταστάτες τους έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει το κενό τους.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Κολουβούρη, Μικέ, Σίλβα, Καρακλάιτς Π., Καρακλάιτς Ν., Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Κάρλος, Λινάρδο, Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τριμμάτη, Τσακμάκη, Χαντί, Ζυγκερίδη, Κοντοχρήστο και Αντωνιάδη.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η Παναχαϊκή μετά το παιχνίδι με την Ηλιούπολη σήμερα, την Παρασκευή θα αγωνιστεί ξανά αυτή την φορά εκτός έδρας με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι ΕΡΤ-3.

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ

Η αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της -εμβόλιμης- 20ής αγωνιστικής στη Super League 2 με τον Μπαλαχούτη από τον Σύνδεσμο του Πειραιά να είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ηλιούπολη. Βοηθοί του θα είναι οι Καλαμπόκης (Αιτ/νιας) και Σπηλιώτης (Κορινθίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές:

ΣΗΜΕΡΑ (14:45)

Ολυμπιακός Β-Αιγάλεω, Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

ΑΕΚ Β-Καλλιθέα, Μαχαίρας (Αθηνών)

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη, Μπαλαχούτης (Πειραιώς)

ΑΥΡΙΟ (14:45)

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης, Νταούλας (Δυτ. Αττικής)

Επισκοπή-Καλαμάτα, Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κηφισιά-Προοδευτική, Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement