Connect with us

Παναχαϊκή

Έρχονται και οι επόμενες- Θα καταβληθεί ένας μισθός- Εξοφλούνται Τσερούτι-Μουκίδης-Αραβίδης

Published

on

Μετά τους Παπαδόπουλο, Αλεξόπουλο, Θεοδωράκη και Τσιάρα αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις πολύ σύντομα

Ένας, ένας «πηδάει» από το καράβι ωστόσο κανείς μα κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη δουλειά τους και με το παραπάνω.

Γι’ αυτό και όσοι φίλαθλοι βρίσκονται στην Αγυιά, βρίσκονται γι’ αυτούς τους παίκτες που δίνουν τη δική τους μάχη με «άδειο» στομάχι, όμως πόσο να αντέξουν αυτοί που είναι μακριά από τον δικό τους τόπο; Κάνανε υπομονή αρκετούς μήνες αλλά όταν δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι τότε φυσικό είναι να αποχωρήσουν για να επιβιώσουν.

Μετά λοιπόν την φυγή των Παπαδόπουλου, Αλεξόπουλου, Θεοδωράκη και Τσιάρα πολύ σύντομα θα δούμε και άλλες αποχωρήσεις. Γι’ αυτό το λόγο και ο νεαρός τεχνικός Γιάννης Βογιατζής προετοιμάζει τους νέους ποδοσφαιριστές για να τους ρίξει στη μάχη.

Οι δύο επόμενοι που φημολογείται ότι θα αποχωρήσουν είναι τ’ αδέρφια Καρακλάιτς. Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ο ένας αναφέρθηκε ως τραυματίας ενώ ο άλλος απλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Τις επόμενες ημέρες ωστόσο θα δείξει αν θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις.

ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε στους αρχηγούς ότι σήμερα θα καταβληθεί ένας μισθός στους κοκκινόμαυρους. Μπορεί η Ανάσταση να έγινε όμως οι κοκκινόμαυροι σήμερα αναμένεται να κάνουν την δικιά τους καθώς έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος πάρα πολύ καιρό.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣΕΡΟΥΤΙ, ΜΟΥΚΙΔΗ, ΑΡΑΒΙΔΗ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής τις επόμενες ημέρες θα τακτοποιήσει την εξόφληση των Τσερούτι, Μουκίδη για να παρθούν πίσω οι 6 βαθμοί. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι σήμερα  η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να τακτοποιήσει όλο το ποσό της προσφυγής του Χρήστου Αραβίδη, κάτι που θα γίνει εφικτό.

ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι κοκκινόμαυροι μετά το παιχνίδι της Ηλιούπολης δεν θα ξεκουραστούν καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση την Παρασκευή εκτός έδρας με το Αιγάλεω. Έτσι ο Γιάννης Βογιατζής και οι ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν και χθες στον αγωνιστικό χώρο ώστε να προετοιμαστούν για τον σύντομο εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγάλεω το οποίο θα είναι τηλεοπτικό.

*****Σε χθεσινά παιχνίδια με την οποία ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Super League 2 η Καλλιθέα επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕΚ, η Κηφισιά, έμεινε στο 1-1 με την Προοδευτική, ενώ τα Χανιά υπέταξαν 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement