Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τσίρης: «Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας αποτελεί πρότυπο»

Δήλωσε ο υπ. βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Γ. Τσίρης μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. 

Published

on

Στα γραφεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Γιώργος Τσίρης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ανδρέα Μανωλόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας. 

«Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας αποτελεί πρότυπο συνεταιριστικής επιχείρησης και επί σειρά ετών πέρα από το μεταφορικό έργο που επιτελεί με επιτυχία, συμβάλει με θετικό πρόσημο στην ανάπτυξη και την οικονομία του Νομού μας» ανέφερε ο κ. Τσίρης.

Κατά την επίσκεψή του, έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλους τους εργαζομένους για την προσπάθειά που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της πανδημίας, ενώ συζήτησε για τα προβλήματα, τις προκλήσεις των επόμενων ετών και ενημερώθηκε, σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στον υπό κατασκευή νέο Σταθμό. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η ολοκλήρωση του νέου Σταθμού, θα σημάνει και την μετάβαση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας σε μια νέα εποχή και είμαι σίγουρος ότι με τις ενέργειες του Δ.Σ και την συμβολή όλων των εργαζομένων θα αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement