Connect with us

Παναχαϊκή

Καθόλου αδιάφοροι οι κοκκινόμαυροι

Published

on

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Προοδευτική

 

Κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι οι παίκτες της Παναχαϊκής για το αυριανό (14:45) εντός έδρας ματς με την Προοδευτική για την 24η αγωνιστική της Super League 2.

Μπορεί πλέον οι παίκτες του Γιάννη Βογιατζή να μην διεκδικούν κάτι από το πρωτάθλημα καθώς η άνοδος έχει χαθεί ωστόσο αναζητούν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έτσι λοιπόν και αύριο κόντρα στην Προοδευτική που αναζητά πάση θυσία το τρίποντο μέσα στην Αγυιά οι κοκκινόμαυροι θα παίξουν με στόχο την 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η Προοδευτική έρχεται για να πάρει βαθμό ή βαθμούς καθώς βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς βρισκόμενη μια ανάσα από τη 12η θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό την οποία κατέχει η ΑΕΚ Β. Τι σημαίνει αυτό για τους βυσσινί; Ότι από την στιγμή που η ΑΕΚ Β δεν υποβιβάζεται τότε η Προοδευτική είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της. Άρα αυτό που θέλει αύριο είναι νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή κυνηγώντας το Αιγάλεω που έχει 23 βαθμούς.

Τους κοκκινόμαυρους όμως ποσώς τους ενδιαφέρει αφού θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καλλιθέα και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΕΚΤΟΣ Ο ΛΙΝΑΡΔΟΣ

Συνεχίστηκε χθες η προπόνηση των κοκκινόμαυρων σε ήπιους ρυθμούς καθώς την Τετάρτη είχαν το εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα. Από τη χθεσινή προπόνηση καθώς και την σημερινή εκτός έμεινε ο τραυματίας Λινάρδος οπότε και ο Γιάννης Βογιατζής δεν τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ…

Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τη βαθμολογία της Παναχαϊκής καθώς δεν τακτοποιήθηκε η οφειλή προς τον Γιώργο Μουστακόπουλο. Ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό η διοίκηση της κοκκινόμαυρης ομάδας τις επόμενες ημέρες θα τακτοποιήσει και αυτή την προσφυγή οπότε και θα πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς. Αυτό πρέπει να γίνει εντός των επόμενων πέντε ημερών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement