Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα η κεντρική εκδήλωση του Ανδρέα Τσώκου στις 20:00 στο ξενοδοχείο “The Bold Type”

Published

on

 

Την κεντρική του εκδήλωση στην Πάτρα πραγματοποιεί σήμερα (20.00) στο ξενοδοχείο “The Bold Type», στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Ανδρέας Τσώκος.

Ο κ. Τσώκος αναμένεται να αναφερθεί στις προοπτικές της Αχαϊας, στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την περιοχή, με τα 63  δρομολογημένα και άλλα 25 υπό́ σχεδιασμό́ έργα, ύψους 3,8 δισ., τα οποία συνθέτουν το όραμά μας για την αποκατάσταση του ρόλου της ως μιας σύγχρονης και δυναμικής πύλης της χώρας.

Ακόμη αναμένεται να θέσει το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μάϊου:  Ανάπτυξη και σταθερότητα ή περιπέτειες και θα προχωρήσει σε αποτίμηση του κυβερνητικού έργου στη διάρκεια της τετραετίας, επισημαίνοντας ότι αυτή η πορεία δεν πρέπει να ανακοπεί.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Χθες  ο κ. Τσώκος συναντήθηκε με  μέλη της  Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων και αμέσως μετά δήλωσε: «Η Αχαΐα άντεξε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και μπορεί σήμερα να ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Το αποδεικνύουν τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής, τα οποία δείχνουν ανάσχεση της δημογραφικής συρρίκνωσης στην Πάτρα. Με αφορμή το σημαντικό τους έργο, συνάντησα την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων. Συζητήσαμε τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας και πως η Πολιτεία θα μπορούσε να σταθεί πιο δυναμικά δίπλα της».

Ροή ειδήσεων

Advertisement