Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Η αρχή το ήμισυ του παντός»-Ο Παναιγιάλειος φιλοξενείται (17:00) σήμερα στο Λεωνίδιο

Published

on

Η μεγάλη ώρα για τον Παναιγιάλειο έφτασε. Σήμερα (17:00) η Μαύρη Θύελλα, φιλοξενείται στο Λεωνίδιο από την ομώνυμη ομάδα στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, έχοντας έναν και μοναδικό σκοπό, να πάρει τον βαθμό ή τους βαθμούς, που θα της δώσουν το δικαίωμα να «πάρει κεφάλι», καθώς τη δεύτερη αγωνιστική, υπάρχει το καθιερωμένο ρεπό.

Η αναμέτρηση θεωρείται πολύ δύσκολη και για τους δύο συλλόγους, που έχουν τον ίδιο στόχο την άνοδο, ωστόσο στον Παναιγιάλειο, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία κι αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα τόσο του προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου, όσο και αυτά του έμπειρου αμυντικού Τάκη Παπαδόπουλου.

Θ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»

Ο Ηλείος στην καταγωγή τεχνικός του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος, μιλώντας στην «Γ» ανέφερε: «Πάμε να αγωνιστούμε με έναν σύλλογο, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σκοπός μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεκινήσουμε με το δεξί». Και πρόσθεσε: «Η αρχή το ήμισυ του παντός» λένε και θα προσπαθήσουμε στην σημερινή αναμέτρηση να κατακτήσουμε ό,τι μας αναλογεί». Και κατέληξε: «Το παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν φιλόδοξο αντίπαλο, από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι».

Τ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»

Από την πλευρά του, ο έμπειρος αμυντικός της Μαύρης Θύελλας Τάκης Παπαδόπουλος, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλό μας, που έχει και αυτός ο σύλλογος τη δική του ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρώ πως θα είναι μαζί με εμάς και τον ΠΑΟ Βάρδας μέσα στα φαβορί για την άνοδο». Και πρόσθεσε: «Είμαστε καλά, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί. Θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». Και κατέληξε λέγοντας: «Άπαντες είναι στο πλευρό μας από τον κόσμο που θα  βρίσκεται και μας υποστηρίξει στο γήπεδο και θα είναι πολύς, αλλά και από τη διοίκηση που είναι δίπλα μας».

ΜΕ «26» ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Η αποστολή του Παναιγιάλειου αναχώρησε χθες για την πόλη του Λεωνιδίου και σε αυτή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μαυρούλιας, Ψυχράμης, Φερτάκης, Σπανός, Αποστολής, Βλάχος, Nικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Αντύπας, Κοτσόκολος, Μαχαίρας, Τσεκούρας, Λιάτος, Χύσα, Καραπιπέρης, Αρβανίτης, Κόρμπος, Ροδόπουλος, Σπανός, Μπούνας, Γκάτσης, Βιλανάκης, Σκούτας.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ

Ο Παναιγιάλειος μετέχει στον Β΄ όμιλο, μαζί με τις Α.Ο. Λεβάντε, Αμυκλιακός, Εράνη Φιλιατρών, Λεωνίδιο, Παλληξουριακός, ΠΑΟ Βάρδας κι από τις επτά που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα ανέλθουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας τρεις σύλλογοι και σύμφωνα με τους ειδικούς φαβορί θεωρούνται οι Παναιγιάλειος, ΠΑΟ Βάρδας και Εράνη Φιλιατρών, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάποιος άλλος αντίπαλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΔΡΟΥΖΑΣ

Ο Χρήστος Δρούζας του συνδέσμου Αργολίδας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση με βοηθούς τους Στέλιο Τούμπα και Νίκο Μακρή  επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο. Τα άλλα παιχνίδια της πρεμιέρας που θα γίνουν σήμερα (17:00) με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής: Αμυκλιακός-Εράνη, Γιώργος Μπόζνος (Αρκαδίας), ΑΟ Λεβάντε-ΠΑΟ Βάρδας, Παναγιώτης Κομπιλίρης (Μεσσηνίας). Ρεπό: Παλληξουριακός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement