Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Μέχρι το τέλος του 2023 έτοιμος ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Published

on

Μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της δημιουργίας ενός νέου επιβατικού σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, με τις εργασίες πλέον να έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, παρά τις όποιες μικρές καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το έργο έχει ολοκληρωθεί πλέον κατά 75% και προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Θυμίζουμε ότι οι εργασίες γίνονται στο πρώην εργοστάσιο των Μύλων του Αγίου Γεωργίου, σε ένα κτιριακό συγκρότημα που ανήκει στην εταιρεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ενώ το έργο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από πόρους της εταιρείας.

Πρόκειται δηλαδή για μια μεγάλη επένδυση που θα βελτιώσει ουσιαστικά τις υπηρεσίες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο επιβατικό κοινό και ταυτόχρονα αναμένεται να βοηθήσει την εταιρεία στην αύξηση των δρομολογίων και σε περισσότερους προορισμούς.

Κάτι που όμως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τη ζήτηση. Σε κάθε περίπτωση πέρα από τον επιβατικό σταθμό που θα δημιουργηθεί στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου, μαζί με αυτόν θα λειτουργήσει και ένα μίνι εμπορικό κέντρο με ορισμένα καταστήματα, αλλά και καφέ.

Οι εργασίες έχουν γίνει με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του κτιριακού συγκροτήματος που είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς της βιομηχανικής κληρονομιάς της Πάτρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement