Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στη λαϊκή αγορά της πλατείας Βουδ

Published

on

Επιθυμώντας να αφουγκράζεται συνεχώς τον παλμό της καθημερινότητας των πολιτών, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας μετέβη το πρωί της Δευτέρας στη λαϊκή αγορά που λειτουργεί στην πλατεία Βουδ.

Στις συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς, έγινε αποδέκτης του προβληματισμού τους για τις κατακόρυφες αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών και των καυσίμων, που είχαν ως αναπόφευκτη επίπτωση τη μετακύλιση τους στις αντίστοιχες των προϊόντων.

Παράλληλα, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας συνομίλησε και με πολίτες που αναζητούσαν στη λαϊκή αγορά τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, κατανοώντας την αγωνία τους να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα προς το ζην, καθώς μισθοί και συντάξεις εξαντλούνται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα.

Και στην Ακρωτηρίου

Ακολούθως, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε καταστήματα επί της οδού Ακρωτηρίου, όπου συζήτησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές. Κοινή διαπίστωση είναι ότι η μείωση της αγοραστικής δύναμης έχει υποβαθμίσει αισθητά το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας, με τον Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα να αναφέρεται στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για τη μείωση των τιμών και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, ως μοναδική διέξοδο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement