Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Τελευταίο «ταξίδι» στο Ρέντη με Ολυμπιακό Β

Published

on

 

Τελευταίο «ταξίδι» στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει σήμερα (17:00) η Παναχαϊκή, καθώς φιλοξενείται στο Ρέντη από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Β και μετά την αναμέτρηση, αναπαύεται, καθώς την επόμενη (30ή), όπου αυτό ολοκληρώνεται η ίδια θα κάνει το αναγκαστικό της ρεπό. Ένα «ταξίδι», που φτάνει αισίως στη λήξη του, με τους παίκτες να θέλουν κόντρα στην ερυθρόλευκη ομάδα να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Βέβαια εκτός αυτών, υπάρχει άγχος, κυρίως από την πλευρά του επικεφαλής Πέτρου Σταθάκη, ο οποίος από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να… βρει ανθρώπους που να μπορεί να έχει «συμπαίκτες» στο νέο συμβούλιο τη νέα χρονιά, ή ακόμη και κάποιον να την… «διώξει από πάνω του». Μπορεί ο ίδιος να μην βγαίνει και να… μιλάει εκτενέστερα, ωστόσο υπάρχουν και οι… λεγόμενες διαρροές, που τον θέλουν να έχει συνομιλήσει με αρκετούς, ακόμη και με προπονητές που ενδιαφέρουν την κοκκινόμαυρη ομάδα, ενόψει της νέας χρονιάς.

Και μπορεί η Παναχαϊκή και πρωτίστως ο ίδιος να μην έχει λύσει πολλές οικονομικές εκκρεμότητες, όπως λόγου χάρη με προσφυγές ποδοσφαιριστών (σ.σ. Χρήστου Θεοδωράκη, Βαγγέλη Αλεξόπουλου και Αντώνη Τριμμάτη), αλλά και τέως τεχνικού (σ.σ. Σ. Παπαδόπουλου) αλλά αυτό δεν τον… εμποδίζει όπως προαναφέραμε να συζητήσει με επικείμενους τεχνικούς.

Ένας εξ αυτών, είναι ο Νίκος Κούστας, με τον οποίο είχαν συνομιλία προ δύο μηνών, αλλά οι δύο άνδρες δεν το πήγαν παρακάτω, αφήνοντάς το για το καλοκαίρι. Από την άλλη δε, ο επικεφαλής της κοκκινόμαυρης ομάδας, έχοντας μέτωπα ανοικτά, που αφορούν την ΠΑΕ, ψάχνει εναγωνίως για λεφτά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Στο μεταξύ, ο Ιωάννης Στεργιώτης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β στο Ρέντη. Βοηθούς θα έχει τους Χρήστο Πλακά (Δυτικής Αττικής), Γιώργο Φραγκιαδάκη (Λασιθίου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας).

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής: Κηφισιά-Καλαμάτα: Τσαγκαράκης (Χανίων). Καλλιθέα-Αιγάλεω: Παπαπέτρου (Αθηνών). Προοδευτική-Ηλιούπολη: Κουκουλάς (Λέσβου). ΟΦ Ιεράπετρας-Απόλλων Σμύρνης: Πατεμτζής (Ηρακλείου). ΑΕΚ Β-Επισκοπή: Τσακάλης (Ηλείας). Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός-Παναχαϊκή, τιμώνται 10 ευρώ, θα δίνονται από το εκδοτήριο του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη (11/06, 15:45-17:00) και σύμφωνα με ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement