Connect with us

Συνεργασίες

 7η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ 

Published

on

 

Για 7η φορά από το 2020 ο ΟΚΑΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και το ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, Εθελοντική Αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Πρόκειται για μία ενέργεια «θεσμό» για τον Οργανισμό που διαχειρίζεται τις Λαχαναγορές Αθήνας και Πάτρας, τις 11 Ιχθυόσκαλες και την Κρεαταγορά Αθηνών, με έμπρακτη προσφορά ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο ΟΚΑΑ ΑΕ, που είναι εταιρία μέλος του Υπερταμείου-Growthfund, ξεκίνησε το 2020 να διοργανώνει με επιτυχία, εθελοντικές αιμοδοσίες στην έδρα του Οργανισμού στην ΚΑΑ, στον Ρέντη. Η σημαντική συμμετοχή εργαζομένων του ΟΚΑΑ, εμπόρων και εργαζομένων στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Λαχαναγοράς, της Αγοράς του Καταναλωτή, της Κρεαταγοράς αλλά και δημοτών από τους όμορους Δήμους  που συμμετείχαν εθελοντικά σε αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία συντέλεσαν στην επιτυχία της ενέργειας δίνοντας μας αισιοδοξία ότι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων των Κεντρικών Αγορών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΑ κ. Χρήστος Κρομμύδας ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που συμμετείχαν σε αυτήν την ενέργεια καθώς οι ανάγκες για αίμα στην χώρα μας είναι διαρκείς. Ο κ. Απόστολος Αποστολάκος, τόνισε πως πάντα υπάρχει κατάλληλος χρόνος στο πρόγραμμά μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, και να είμαστε σίγουροι πως η ανθρώπινη ζωή είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement