Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Το πλάνο της ΕΠΟ, η σέντρα και ο όμιλος του Παναιγιαλείου

Published

on

 

Καταρτισμένο είναι το πλάνο της ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα ολοκληρώνονται τα μπαράζ ανόδου στην Super League 2, ώστε να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα πάρει εισιτήριο προβιβασμού. Ωστόσο στην ΕΠΟ γνωρίζουν πώς θα κινηθεί το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και αυτό θα γίνει με 4 ομίλους και υπό προϋποθέσεις 18 ομάδες ανά γκρουπ.

Μάλιστα μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει οι δηλώσεις συμμετοχής. Εκεί θα υπάρχει πιο καθαρή εικόνα για τον αριθμό των ομάδων και κατά πόσο θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στους ομίλους. Αν δηλαδή θα προκύψουν όμιλοι που θα έχουν λιγότερες από 18 ομάδες. Σε ό,τι αφορά τη σέντρα, πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι στις 10 Σεπτεμβρίου.

ΠΙΘΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Ο Παναιγιάλειος πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά τον καταρτισμό των Ομίλων οριστικά έχει «κλειδώσει» πως θα είναι 4, όσοι δηλαδή προβλέπονται από τη σχετική προκήρυξη που έχει καταρτιστεί από πέρυσι, κάτι που τονίζει συνεχώς και σε δηλώσεις του ο Άγγελος Δανιήλ.

Για το προσχέδιο του 3ου Ομίλου που θα περιλαμβάνει και την αχαϊκή ομάδα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπολογίζονται για αυτόν οι εξής ομάδες:

ΠΑΟ Βάρδας (ΕΠΣ Ηλείας), Παναιγιάλειος (ΕΠΣ Αχαΐας), Εράνη Φιλιατρών (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Παναργειακός (ΕΠΣ Αργολίδας), Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (ΕΠΣ Αργολίδας), ΑΕ Ερμιονίδας (ΕΠΣ Αργολίδας), ΠΑΣ Κόρινθος (ΕΠΣ Κορινθίας), ΑΕ Μεσολογγίου (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ΑΕ Μυκόνου (ΕΠΣ Κυκλάδων), ΑΣ Ρόδος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Ιάλυσος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ΑΟ Πυλίου Κω (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ΑΕΡ Αφάντου (ΕΠΣ Δωδεκανήσου). Οι παραπάνω 13 εμφανίζονται «σίγουρες» έως τώρα.

Από κει και πέρα, οι πιο πιθανές υποψήφιες (με δύο υποσενάρια): ΑΟ Ν. Αρτάκης (ΕΠΣ Εύβοιας) ή Πανελευσινιακός (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), Βύζας Μεγάρων (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) ή να πάνε σε άλλο όμιλο οι δύο ακριβώς παραπάνω της Δυτικής Αττικής και στη θέση τους να έρθουν τρεις εξ αυτών της ΕΠΣ Αθηνών, που συνολικά είναι οι εξής έξι: ΠΑΟ Ρουφ, Πανιώνιος, Φωστήρας, Αγία Παρασκευή, Άρης Πετρούπολης, Ηλυσιακός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement