Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τι ειπώθηκε στην Γ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας

Published

on

 

Πραγματοποιήθηκε προχθές η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αχαΐας και δεν ήταν λίγες οι ειδήσεις που βγήκαν.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι μέχρι τις 10 Ιουλίου θα γίνει γνωστός ο ανάδοχος για το γήπεδο του Αχιλλέα στην Αγυιά. Θα πραγματοποιηθούν σημαντικές βελτιώσεις ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Μάλιστα όπως ειπώθηκε δίπλα από τους πάγκους θα κατασκευαστεί μια κερκίδα για τη διευκόλυνση των θεατών, θα τοποθετηθούν καινούρια κοντέινερ για αποδυτήρια, ενώ θα υπάρξει βελτίωση στον ηλεκτροφωτισμό με LED προκειμένου να μειωθεί το κόστος αλλά και να υπάρχει καλύτερος φωτισμός.

Από κει και πέρα εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με ψήφους 17-1. Η μία αρνητική ψήφος ήταν αυτή της Νίκης Προαστίου καθώς ο εκπρόσωπός της Χρήστος Μοσχόπουλος καταφέρθηκε κατά της Ένωσης για τους χειρισμούς σε ζητήματα όπως διαιτησία, ποινές κ.λπ.

Η πρόταση είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στα μέσα Σεπτεμβρίου αλλά αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά από το τι μέλλει γενέσθαι με το Μητρώο. Επίσης σχετικά με το θέμα του απινιδωτή έγινε γνωστό ότι στον ΚΑΠ θα υπάρχει διάταξη ότι υπεύθυνος για την ύπαρξή του στο γήπεδο θα είναι η γηπεδούχος ομάδα και όχι ο γιατρός.

Αυτό που συζητήθηκε επίσης στην Γ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας ήταν ότι το πρόβλημα με την διαιτησία μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ. Ο αριθμός των ρέφερι ολοένα και λιγοστεύει και αυτό φυσικά θα έχει επιπτώσεις και στο πρωτάθλημα της Ένωσης.

Τέλος εγκρίθηκε κονδύλι από την ΕΠΟ ύψους 500.000 ευρώ για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος Μικτών ομάδων γυναικών.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement