Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” ο επιχειρηματίας Σωτήρης Βαρνακιώτης

Published

on

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ιδρυτής επιχείρησης με Υαλοπίνακες με έδρα την Παραλία, Σωτήρης Βαρνακιώτης.

Ο εκλιπών ήταν ο ιδρυτής της εταιρίας, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των υαλοπινάκων από το 1961, έτος κατά το οποίο άνοιξε δικό του κατάστημα με τζάμια και είδη υγιεινής στη Πάτρα.
Το 1978, ήταν ένας εκ των κυρίων μετόχων, ο οποίος ίδρυσε και ηγήθηκε της εταιρίας «ΥΑΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ» με αποκλειστικό αντικείμενο την εμπορία υαλοπινάκων και έδρα τη Πάτρα.
Το 2015 η εταιρια περναει στην επομενη γενια με πλειοψηφούσα μέτοχο την Ελευθερία Βαρνακιώτη, η οποία από το 2020 αναλαμβάνει τα ηνία ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνουσα Συμβουλος της εταιρίας.

Η κόρη του εκλιπόνος Ελευθερία αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της πατέρα με μια συγκινητική ανάρτηση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η εταιρεία γράφοντας τα εξής:
«Καλό σου ταξίδι μπαμπά μου !!!
Σ´ευχαριστω για όσα μου προσέφερες τόσο απλόχερα, μα πάνω απ´ όλα για το παράδειγμα σου. Μαχητής μέχρι το τέλος, ακούραστος, γενναιόδωρος, τολμηρός, οξυδερκής, εργατικός, ευγενής & με καλοσύνη που περίσσευε για όλους», και δέχθηκε δεκάδες συλλυπητήρια από γνωστούς και φίλους.
Το gnomip.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement