Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή προσπαθεί να βρει τον δρόμο της, ανακοινώνοντας τις πρώτες μεταγραφές παικτών

Published

on

 

Εκεί που όλα έδειχναν ότι υπάρχει στασιμότητα στην Παναχαϊκή χθες, μέσα σε λίγες ώρες έγινε… ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει τον «παλιό» καλό της εαυτό και πλέον τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Τώρα, εάν όλοι όσοι υπέγραψαν (Αν. Νάστος, Ν. Μασούρας, Τζ. Ολιβέιρα, Μπράιαν Γκανσιέρ, Κ. Γαλαριώτης, Σαμ Μπαρνς) συμβόλαιο συνεργασίας μιας χρονιάς ή και δύο ακόμη κι όσοι βρίσκονται στην ομάδα από την περσινή χρονιά ή κι από την Κ19, βγουν είναι άλλη ιστορία. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Παναχαϊκή, βρήκε «κουτσά στραβά» τον δρόμο της και θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2 με στόχο το «πάμε και βλέπουμε».

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΝ∆ΕΧΟΜΕΝΑ

Θα πείτε «καλύτερα έτσι κι ας τρώει σφαλιάρες;». Όχι, αλλά καλύτερα να παίζει στην εν λόγω κατηγορία, έχοντας παίκτες που θα θέλουν να αναδειχτούν, παρά να έχει άλλους που δεν ξέρεις τι θα προκύψει στην πορεία. Ενδεχομένως αυτό το εγχείρημα να της βγει, ενδεχομένως και όχι, ο καιρός θα δείξει!

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙ∆ΗΣ

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Παραστατίδης, που αποχώρησε έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του από τον ∆ιαγόρα Ρόδου, θεωρείται κλεισμένος από την Παναχαϊκή. Αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια και σημείωσε πέντε γκολ και από την πλευρά του, ο Ροδίτης χαφ επιθυμεί να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2 δεχόμενος πρόταση από την κοκκινόμαυρη ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται κλεισμένος.

ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑ

Στο «στόχαστρο» της Παναχαϊκής έχει μπει και ο επίσης 23χρονος Κύπριος επιθετικός Παναγιώτης Λουκά (έντεκα γκολ σε 25 συμμετοχές), που ανήκει στην ΑΕ Λεμεσού, αλλά έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον σύλλογο στην Κράσαβα ΕΝΥ ∆ιγενή Ύψωνα, ενώ έχει εμπειρίες και από το εξωτερικό, αφού πέρασε από την ακαδημία της Αταλάντα και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων, σε Παλέρμο και Τσάρκο Σέλο (Βουλγαρία).

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Παράλληλα το τεχνικό επιτελείο (Στέφανο Φραντσιόζα, Πάρης Κωνσταντακόπουλος) της κοκκινόμαυρης ομάδας, εμπλουτίστηκε με την παρουσία προπονητή τερματοφυλάκων και γυμναστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Αιμίλιο Βελλή (γυμναστής), ∆ημήτρη Κόμπλα (προπονητής Τερματοφυλάκων – Αναλυτής) και Απόστολο Βεντουρή (Ειδικός Συνεργάτης)».

 

ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Ο ΧΟΥΑΝ ΛΑΡΕΑ

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Χουάν Λαρέα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Juan Larrea. O Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός είναι γεννημένος στις 15/07/1993 και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Larrea έχει αγωνιστεί επίσης στην Αναγέννηση Καρδίτσας, την Παναχαϊκή αλλά και τις Quilmes, Canuellas, Ferro και Comunicaciones. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα στο πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας».

 

Ο Φ. Ανδρεόπουλος υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ

Ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κάτι που ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος κατείχε αυτή τη θέση επί Παναχαϊκής Συμμαχίας. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η ανακοίνωσή του από την κοκκινόμαυρη ομάδα: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φίλιππο Ανδρεόπουλο (Υπεύθυνος Επικοινωνίας)».

 

Και ο Αργεντινός Γκανσιέρ στο ρόστερ

Ο24χρονος Αργεντινός αμυντικός Μπράιαν Γκανσιέρ είναι παίκτης της Παναχαϊκής, καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Brian Ganchier. Ο 24χρονος Αργεντίνος (γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1999), αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Στο παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα της Rosario Central στην πατρίδα του, ενώ στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Χανίων και του Θεσπρωτού (34 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας). Την προηγούμενη χρονιά, ανήκε στο δυναμικό του Αιολικού πρωταγωνιστώντας στην άνοδο της ομάδας της Μυτιλήνης στη Super League 2.

Brian, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

 

∆ικός της και Άγγλος παίκτης

Την πέμπτη κατά σειρά μεταγραφή της πραγματοποίησε η Παναχαϊκή, κάνοντας δικό της τον 21χρονο Άγγλο Σαμ Μπαρνς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Sam Burns. Ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ στις 9 Αυγούστου 2002.

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ιστορική Blackburn αγωνιζόμενος μέχρι και την ομάδα U21 του συλλόγου. Την περίοδο 2020/2021 αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Κατηγορίας Νέων της Premier League βρίσκοντας δίχτυα 7 φορές. Τη σεζόν 2021/2022 σε 11 παιχνίδια της Κατηγορίας Νέων της Premier League σκόραρε 7 φορές ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός σε 15 παιχνίδια της League Two της Αγγλίας, με τα χρώματα της Scunthorpe United. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, επέστρεψε στην Blackburn τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 13 παιχνίδια της Κατηγορίας Νέων της Premier League σημειώνοντας 2 τέρματα. Sam, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

 

Στα κοκκινόμαυρα ο Κ. Γαλαριώτης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή υπέγραψε ο 19χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Γαλαριώτης προερχόμενος από την Κ20 της Λαμίας. Είναι γέννημα-θρέμμα Αχαιός και επελέγη από τον τεχνικό Στέφανο Φραντσιόζα για την πρώτη ομάδα. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ-χαφ, αλλά και σε όλη την δεξιά πλευρά. Θεωρείται από τους ταλαντούχους παίκτες και υπέγραψε διετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο Πατρινό ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Γαλαριώτη. Ο Κωνσταντίνος Γαλαριώτης είναι 19 ετών (γεννημένος 18 Ιουλίου 2004) και αγωνίζεται στα άκρα ενώ χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ∆αβουρλή Κ. ‘92 όπου και πήρε το βάπτισμα του πυρός μόλις στα 16 του χρόνια αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, σημειώνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Λαμία, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες σημειώνοντας 2 γκολ στο Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 1. Κωνσταντίνε, καλώς όρισεςστην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

 

Ανακοίνωσε Νίκο Μασούρα

Στην δεύτερη απόκτηση ποδοσφαιριστή προχώρησε χθες η Παναχαϊκή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Μασούρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Μασούρα. Ο 22χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2001) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του ∆αβουρλή Κ. ‘92. Στη συνέχεια, αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή με την οποία έκανε το ντεμπούτο του για το θεσμό του κυπέλλου στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τον Αύγουστο του 2021 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο, μετρώντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου. Νίκο, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

 

Και επιθετικός από το πράσινο Ακρωτήρι

 

 

 

 

 

 

 

Σε μια ακόμη απόκτηση ποδοσφαιριστή προχώρησε η Παναχαϊκή και μάλιστα στην τρίτη κατά σειρά προσθήκη της. Απέκτησε τον 24χρονο Τζόνι Ντε Ολιβέιρα που αγωνιζόταν στην ισπανική Λέιδα Εσπόρτιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Joni de Oliveira. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της ελβετικής Etoile Courage FC ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ομάδες Νέων και άλλων ομάδων της ίδιας χώρας μεταξύ των οποίων οι Sion, Servette και Nyonnais. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ανήκε στο δυναμικό της ισπανικής Lleida Esportiu. Joni, καλώς όρισες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement