Connect with us

Παναχαϊκή

Ετοιμάζει νέες προσθήκες

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες πέντε μεταγραφές-Ελεύθερη η είσοδος στο φιλικό με τον Πανμοβριακό Ριόλου

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ενώ η Παναχαϊκή συνεχίζει την προετοιμασία της με πολλές προπονήσεις και οι παίκτες συνεχώς ανεβάζουν «ένταση», οι διοικούντες την ΠΑΕ πρωτίστως και μετέπειτα το τεχνικό επιτελείο (Στέφανο Φραντσιόζα, Πάρης Κωνσταντακόπουλος) ετοιμάζουν τέσσερις ή και παραπάνω μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Τώρα, εάν αυτές είναι από το πάνω ή το κάτω ράφι ουδείς γνωρίζει, το θέμα είναι πως το δυναμικό της κοκκινόμαυρης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα χρονιά, θα είναι γεμάτο και το «δίδυμο» της τεχνικής ηγεσίας θα έχει περισσότερες λύσεις.

ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Αυτές πιθανώς να ανακοινωθούν έως την προσεχή Παρασκευή, αφού έως την 1η Σεπτέμβρη οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές. Δεν αποκλείεται πάντως για όλους τους συλλόγους να… υπάρξει και μια μικρή σιωπηρή παράταση, αφού μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, οπότε εάν κάποια ΠΑΕ «κλείσει» ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως να έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει έως την ερχόμενη Δευτέρα.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ ΡΙΟΛΟΥ

Από την άλλη, αύριο (18:00) η Παναχαϊκή υποδέχεται σε φιλικό παιχνίδι τον Πανμοβριακό Ριόλου, με τους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να δουν την κοκκινόμαυρη ομάδα από κοντά, καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αναφέρει: «Τον Πανμοβριακό Ριόλου θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την Τετάρτη (30/08, 18:00) σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται από τη Θύρα 2 (επισήμων) καθώς και από τη Θύρα 3 (σκεπαστή) και θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους».

«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Η Παναχαϊκή δεν κάνει μόνο αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά μεγαλώνει και το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες η κοκκινόμαυρη ομάδα είναι κοντά στο να κλείσει εμπορικό διευθυντή, προκειμένου να «τρέξει» το επιχειρηματικό κομμάτι.

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ

Όπως όλα δείχνουν ο ΟΦ Ιεράπετρας θα αγωνίζεται τη χρονιά στο τοπικό του νομού Λασιθίου, ύστερα από την αποχώρηση του προέδρου του, Χηνόπουλου, -εάν δεν καταφέρει να παραδώσει έως αύριο τις μετοχές- και τη θέση του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα πάρει ο ΑΟ Υπάτου. Από την άλλη πρόσκληση για να αγωνιστεί στο ίδιο πρωτάθλημα (στον Βόρειο όμιλο) θα λάβει ο Αλμωπός Αριδαίας κι αν δεν δηλώσει συμμετοχή, πιθανώς τη θέση του, να καταλάβει η Ρόδος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement