Connect with us

Παναχαϊκή

Θέλει δουλειά… – Δυνατό φιλικό με την Καλλιθέα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή συνεχίζει το χτίσιμο καθώς σε λίγες ημέρες πρέπει να κλείσει… το ρόστερ της

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όποιος περίμενε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανμοβριακό ότι θα έβλεπε την Μπαρτσελόνα πρέπει να ζει σε ένα άλλο κόσμο.

Η Παναχαϊκή χτίζεται από το μηδέν και αυτό σημαίνει ότι θέλει χρόνο και υπομονή για να βγάλει ο οποιοσδήποτε χρήσιμα συμπεράσματα.

Στην ΠΑΕ αναφέρουν ότι η καθυστέρηση της σέντρας στην Super League 2 ευνοεί τους κοκκινόμαυρους έτσι ώστε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να είναι πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο η Παναχαϊκή δίνει ουσιαστικά το πρώτο της επίσημο φιλικό παιχνίδι καθώς αντίπαλος θα είναι η δυνατή Καλλιθέα που αγωνίζεται στην Super League 2.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας κι αναμένεται να είναι ένα τεστ πολύ δύσκολο για το συγκρότημα του Στέφανο Φραντσιόζα.

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ… ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ 

Το σίγουρο είναι ότι η Παναχαϊκή θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να γίνει ομάδα και να μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή της στην Super League 2.

Το ρόστερ αυτή τη στιγμή αποτελείται από πολλούς ποδοσφαιριστές και αυτό ίσως κάνει το έργο των δύο τεχνικών Στέφανο Φρασιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου πιο δύσκολο. Άρα πρέπει να μειωθεί και να δουλευτούν αυτοί που θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν:

Ο έμπειρος κίπερ Κολοβούρης θα αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες μονάδες.

Ο έμπειρος αμυντικός Νάστο δείχνει να είναι ο ηγέτης της Παναχαϊκής καθώς καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν σταμάτησε να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του.

Ο Μαρτίνεθ έδειξε καλά στοιχεία κι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

Τον Λιοφάγο τον γνωρίζουμε ως παίκτη και δε χρειάζονται ιδιαίτερες αναφορές καθώς φέτος αναμένεται να είναι ο παίκτης που δύσκολα θα βγει από το αρχικό σχήμα.

Καλά στοιχεία έδειξε και ο Πετράτος ο οποίος είχε διάθεση και όρεξη.

Ο Πατρινός είναι μέσα στο γκολ όμως χρειάζεται και αυτός δουλειά έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους.

Ο Μασούρας αν και έπαιξε σε άλλη θέση από αυτή που αγωνίζεται είναι από τους παίκτες που αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο Αποστολόπουλος είναι τεχνίτης όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος 100%.

Ο Ολιβέρια που αγωνίζεται ως εξτρέμ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν ταχύτατος και όταν θα είναι έτοιμος θα βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ MACRON

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η ιταλική εταιρεία Αθλητικής Ένδυσης Macron ανακοινώνουν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η συνεργασία αφορά στον εξοπλισμό τόσο της επαγγελματικής ομάδας όσο και των Ακαδημιών.

Η Macron κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή αθλητικών προϊόντων και έχει σαν στόχο να δημιουργήσει για την Παναχαϊκή μια μοναδική σειρά αθλητικών προϊόντων σχεδιασμένων αποκλειστικά για αυτή.

Η Macron εργάζεται ήδη εντατικά με την ΠΑΕ Παναχαϊκή προκειμένου να δημιουργήσει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και σχεδιασμού με στόχο να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των αθλητών της ομάδας και να αντιπροσωπεύσει επάξια τις παραδοσιακές αξίες του συλλόγου. Η Macron, που εδρεύει στην Μπολόνια της Ιταλίας, αποτελεί τον ευρωπαϊκό ηγέτη στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες των αθλητών. Η ιταλική εταιρεία συνεργάζεται με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Από σήμερα και για τα επόμενα 3 χρόνια ΠΑΕ Παναχαϊκή και Macron θα βαδίζουν χέρι-χέρι με γνώμονα τα 2 κορυφαία brand που αντιπροσωπεύουν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement