Connect with us

Ελλάδα

Έφαγαν σε 3 ταβέρνες και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Published

on

Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών φέρεται να «φέσωσε» τρεις ταβέρνες στην Κρήτη. Οι δυο τους, αφότου έτρωγαν και έπιναν, διαμαρτύρονταν για το γεύμα ή το δείπνο τους και αρνούνταν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν από τουλάχιστον τρεις ταβέρνες στην Κρήτη, στο χωριό Κουτουλουφάρι.

Την τελευταία φορά βρέθηκαν σε ένα γνωστό εστιατόριο του νησιού, το οποίο φημίζεται για τις εξαιρετικές πίτσες, τα θαλασσινά και τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά του. Ένας υπάλληλος, που εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά τους, δημοσίευσε τη φωτογραφία των Βρετανών γράφοντας: «Έχετε τον νου σας σε αυτό το ζευγάρι. Αφότου τελειώνουν το φαγητό τους, αρνούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό. Είμαστε το τρίτο εστιατόριο, στο οποίο εφαρμόζουν αυτή την τακτική. Είναι καλό να επικοινωνούμε μεταξύ μας για να ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Έξαλλοι οι Βρετανοί με τους ομοεθνείς τους

Στην ανάρτηση που έγινε στο γκρουπ «Koutouloufari For Ever» στο Facebook, αρκετοί Βρετανοί τα έβαλαν με τους ομοεθνείς τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

«Όμορφοι άνθρωποι κι ωραίος τόπος. Ντροπή σας», «ντροπή να κάνεις κάτι τέτοιο σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους», «κάτι τέτοιοι ντροπιάζουν την Αγγλία» είναι κάποια από τα σχόλια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement