Connect with us

Ποδόσφαιρο

Προβλημάτισε με την απόδοσή του

Published

on

 

Ο Παναιγιάλειος έχασε σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο 3-1

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναιγιάλειος προβλημάτισε με την απόδοσή του κι έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή Νίκο Μανούρα, καθώς έχασε σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο 3-1.

Η «Μαύρη Θύελλα» παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προσπαθεί απέναντι στους γηπεδούχους, αλλά να μην της βγαίνει τίποτα σε όλο τον αγώνα και πρέπει σε διάστημα μιας εβδομάδας να βρει τα πατήματά της, έτσι ώστε να αρχίσει νικηφόρα τη χρονιά στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος κι απέναντι στην Ερμιονίδα εκτός έδρας.

ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΓΚΟΛ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να σκοράρει (1-0) μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γεμιστό, μετά από γύρισμα του Γροντή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν στο 11ο λεπτό ο Ιστορικός πέτυχε το 2-0 με σουτ του Ιγνατίδη. Ο Πανιώνιος συνέχισε στο ίδιο αγωνιστικό τέμπο, πίεζε συνεχώς τον αντίπαλο του, έχασε ευκαιρία με τον Μπουρλάκη, αλλά ο Παναιγιάλειος έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 15ο λεπτό σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίκα.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικός όσο θα έπρεπε με τον Πανιώνιο να έχει κυριαρχικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο και στο 63ο λεπτό ο Γλυνός με σουτ σημείωσε το 3-1. Στη συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και το σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν άλλαξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 1.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν την χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι (69΄ Ξυγκόρος), Καλύβας (85΄ Τσιμιδόπουλος), Ζούλιας, Διονέλλης (69΄ Παυλάκης), Στούπης (69΄ Πότσι), Μπρέγκου, Γροντής, Μπουρλάκης (46΄ Γλυνός), Γεμιστός (85΄ Κουφουδάκης), Ιγνατίδης (69΄ Τσιμπόκας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Λουκάς, Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκίκα, Μακρής. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Τ. Παπαδόπουλος, Πατρώνης, Λιάτος, Βιλανάκης, Τσεκούρας, Ξυνός, Οικονόμου, Μαχαίρας, Βασίλτσης, Θεοφανόπουλος, Πλατυκώστας, Ταξιαρχόπουλος.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η Γ’ Εθνική κατηγορία σε όλους τους ομίλους θα ξεκινήσει με την 2η αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα στις 17/9. Η ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή της πρεμιέρας, που ήταν προγραμματισμένη γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της δραματικής κατάστασης με την κακοκαιρία Daniel. Εξαίρεση αποτέλεσε η αναμέτρηση Ελλάς Σύρου-ΑΕΡ Αφάντου (1-0), που ήταν και η μόνη που διεξήχθη για την 1η αγωνιστική, με νικήτρια την ομάδα της Σύρου. Τα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν

Ροή ειδήσεων

Advertisement