Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο κέντρο της Πάτρας ο Βασίλης Αϊβαλής

Published

on

Στις οδούς Κορίνθου και Κανακάρη και στην πλατεία Γεωργίου περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής μαζί με πολυπληθή ομάδα υποψηφίων συμβούλων της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι».

Η ατζέντα στις συζητήσεις με κατοίκους και καταστηματάρχες περιλάμβανε τα καυτά προβλήματα του κέντρου της πόλης, με κυρίαρχα το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και την εικόνα του δημόσιου χώρου, ιδίως δε των διατηρητέων μνημείων, όπως το θέατρο «Απόλλων» και άλλων κεντρικών κτιρίων και πλατειών που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.
Ο κ. Αϊβαλής ενημέρωσε τους πολίτες για τις προτάσεις της παράταξής του και άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.
«Οι Πατρινοί είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν σελίδα και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα για την πόλη μας» τόνισε ο κ. Αϊβαλής. «Η υποδοχή που μας επιφυλάσσουν σε όλες τις περιοδείες μας, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι το μήνυμά μας βρίσκει ευρεία ανταπόκριση στην κοινωνία. Είμαστε εδώ για να συνομιλήσουμε, να ακούσουμε προσεκτικά, να καταγράψουμε παρατηρήσεις και προτάσεις και να συνθέσουμε ιδέες, να ενώσουμε ανθρώπους σε ένα κοινό στόχο για την Πάτρα του αύριο. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να αλλάξουμε τη μοίρα της πόλης μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement