Connect with us

Παναχαϊκή

Επιβάλλεται να συνέλθει και άμεσα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή έχει εννέα ημέρες έως τον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο»

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας τελείωσε, πάμε για άλλα και η Παναχαϊκή σε εννέα ημέρες από σήμερα πρέπει να «μαζέψει» τα κομμάτια της και να συνεχίσει να… ζει, μιας και μπροστά της υπάρχει το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

Η ομάδα της Αθήνας έρχεται φουριόζα από την πρόκριση επί του Ιωνικού στην εγχώρια διοργάνωση και περιμένει στις 24/9 την κοκκινόμαυρη ομάδα με «άγριες» διαθέσεις και πλέον η Παναχαϊκή καλείται να… συνέλθει.

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Θα πρέπει από σήμερα κιόλας να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του προπονητή Στέφανο Φραντσιόζα, θα πρέπει κάποιος να… βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο πριν είναι αργά. Θα πρέπει κάποιος να του… τραβήξει το αφτί.

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ «ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ»

Ο Αμερικανοϊταλός τεχνικός μη γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα θα τα βρει «μπαστούνια» στο πρωτάθλημα της Super League 2 και για να μπορέσει η κοκκινόμαυρη ομάδα να επιβιώσει ανάμεσα στα «θηρία» θα πρέπει ο ίδιος να αλλάξει ριζικά την κοκκινόμαυρη ομάδα, πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ»

Άλλωστε είχε γράψει με τον ερχομό του στην πρώτη του ανάρτηση: «Είναι τιμή μου που μου έχει ανατεθεί από τη διοίκηση η ευθύνη να ηγηθώ αυτής της ιστορικής ομάδας, το επιτελείο μου και εγώ στοχεύουμε να προωθήσουμε την Παναχαϊκή σε νέα ύψη επιτυχίας». Κι αυτή η επιτυχία όπως την οραματίστηκε ο Φραντσιόζα δεν ήρθε, αντίθετα ήρθε ο…. καταποντισμός και το πρώτο «χαστούκι».

ΛΑΘΗ ΟΛΚΗΣ

Τώρα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα -για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό- ο Αμερικανοϊταλός τεχνικός Στέφανο Φραντσιόζα έκανε λάθη ολκής και χρησιμοποίησε τον Νάστο στα χαφ που εκεί χρειάζεσαι έναν παίκτη με αντοχές έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα, αποτέλεσμα ήταν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να μην καταφέρει να αντεπεξέλθει με τους νεότερους που ήταν πιο άπειροι. Από την άλλη, ο Αποστολόπουλος -δεύτερος μεγάλος- φάνηκε ανέτοιμος, για μια αναμέτρηση όπως ήταν αυτή με τον Αχαρναϊκό, οπότε για όλους όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα.

 

ΑΛ. ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: «ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»

Ο έμπειρος προπονητής της Καλλιθέας Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, λέγοντας: «Δεν θα έχει καμία σχέση το φιλικό με το επίσημο, θα είναι άλλο ματς. Από την ώρα που θα αρχίσει το πρωτάθλημα, όλα μετράνε. Θεωρώ ότι τα πάντα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση. Βήμα-βήμα θα κάνουμε πράγματα. Ήρεμα και να είμαστε όπως πρέπει», ενώ για τη νέα Super League 2 τόνισε: «Να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Υπάρχουν καλές ομάδες και δεν έχουμε αδιάφορους. Νομίσω ότι θα τραβήξει και την προσοχή του κόσμου ώς το τέλος. Να προστατευτεί το πρωτάθλημα, να γίνει αξιόπιστο και να καταλάβουν πόσο σπουδαίο είναι να είναι μία καλή κατηγορία η Super League 2, τόσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και για την Super League 1.  Να είμαστε σοβαροί και να μην απαξιώσουμε το πρωτάθλημα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement