Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Μεγάλα σκορ, πολλά χατ-τρικ

Published

on

 

Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων ή θα αλλάξει στην πορεία;

 

Ας ελπίσουμε ότι η εικόνα της πρεμιέρας στην Α’ Κατηγορία θα αλλάξει στη συνέχεια σε ό,τι αφορά τα μεγάλα σκορ που σημειώθηκαν. Και αυτό γιατί όλοι θέλουν να παρακολουθήσουν ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό και να μην ξεχωρίσουν τόσο, μα τόσο νωρίς τα φαβορί.

Στην πρεμιέρα λοιπόν είδαμε τέσσερις αναμετρήσεις οι οποίες είχαν μεγάλα σκορ (τρεις με 6-0 και μια με 7-0) και τρεις ολοκληρώθηκαν με σκορ 4-0. Αυτό δείχνει τη δυναμική κάποιων ομάδων και όπως φαίνεται δυστυχώς θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.

Φυσικά αυτοί που παρακολουθούν τοπικό ποδόσφαιρο -και το ευχάριστο είναι πολλοί- θα ήθελαν να είναι πιο ανταγωνιστικό.

Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφέρει ότι για να υπάρχει σασπένς μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έπρεπε η Α’ Κατηγορία να διεξάγεται σε έναν όμιλο. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας κάποτε ήταν από τα πιο δυνατά στην Ελλάδα και αυτό διότι οι ομάδες καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έδιναν σκληρές μάχες όταν διεξαγόταν σε έναν όμιλο.

Πέρα από τα μεγάλα σκορ της πρεμιέρας είχαμε και αρκετά χατ-τρικ. Αρχικά ο έμπειρος επιθετικός του Ατρόμητου Γκάτσης σημείωσε πέντε γκολ απέναντι στον Αστέρα.

Ο Τζουραμάνης του Διαγόρα σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα. Τρία τέρματα πέτυχε και ο Αποσκίτης του Πήγασου κόντρα στον Δαβουρλή όπως και ο Μακρής του Εθνικού Πατρών απέναντι στα Καλάβρυτα. Τέλος χατ-τρικ σημείωσε και ο Σπανός του Άρη Πατρών κόντρα στον Αετό Ρίου.

Με λίγα λόγια στην πρεμιέρα είδαμε στον πρώτο όμιλο να φαντάζουν ως φαβορί ο Ατρόμητος Πατρών, η Θύελλα Πατρών, ο Διαγόρας και ο Πανμοβριακός.

Στον Β’ όμιλο ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά ο ΑΠΣ Πάτραι και ο Άρης.

Ωστόσο μια πρεμιέρα πάντα δεν δείχνει και την καθαρή… εικόνα ενός πρωταθλήματος καθώς σίγουρο είναι ότι ο Κεραυνός που ηττήθηκε στο ντέρμπι αναμένεται να είναι καλύτερος όπως και η Αχαϊκή που νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τα Ροΐτικα.

Ευχή όλων είναι η συνέχεια ν’ αλλάξει και οι ομάδες να είναι πιο ανταγωνιστικές και να προσφέρουν θέαμα αλλά και συγκινήσεις.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement