Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: «Πλήγμα» με Λιάτο, δύο μήνες εκτός

Published

on

Προβληματισμός υπάρχει στον Παναιγιάλειο μετά την ήττα που υπέστη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), έστω κι αν αυτή ξεκίνησε από την 2η αγωνιστική. Η «Μαύρη Θύελλα» σε γενικές γραμμές δεν ικανοποίησε, οπότε ήταν αναμενόμενο να έρθει η ήττα από την Ερμιονίδα εκτός έδρας. Τα βλέμματα όλων πλέον στρέφονται στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής, όπου ο Παναιγιάλειος καλείται να αφήσει πίσω του τον αγώνα στην Ερμιόνη και να ασχοληθεί με αυτόν που έρχεται στη Μύκονο, καθώς υπάρχει μια επικίνδυνη έξοδος.

Κι αυτό το λέμε διότι οι γηπεδούχοι προέρχονται κι αυτοί από ήττα, οπότε και θα κάνουν ό,τι περνά από το… πόδι τους για να φτάσουν στη νίκη και στους τρεις βαθμούς. Κι αν ο Παναιγιάλειος δεν μπορέσει να σηκώσει κεφάλι, ενδεχομένως να αρχίσουν οι «τριγμοί». Φυσικά αυτό που «καίει» στην παρούσα φάση την τεχνική ηγεσία και δη τον τεχνικό Νίκο Μανούρα, είναι να δει σε ποια κατάσταση είναι ο τραυματισμός του νεαρού Παύλου Λιάτου, χτύπημα που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα κι αν μπορεί να τον υπολογίζει όχι φυσικά για τον αγώνα, που έρχεται, αλλά για τους επόμενους.

Ο παίκτης αποχώρησε στο ημίωρο της συνάντησης και χθες εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο με τη διάγνωση να θεωρείται πλήγμα για τη «Μαύρη Θύελλα», αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι με οκτώ εβδομάδες, όπερ σημαίνει ένα σχεδόν δίμηνο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement