Connect with us

Παναχαϊκή

SUPER LEAGUE 2: Ξεκινά και με τη… βούλα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή το προσεχές Σαββατοκύριακο (23-24/9) θα παίξει στο «Ελ Πάσο» με την δυνατή Καλλιθέα

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κύβος ερρίφθη επίσημα πλέον και το πρωτάθλημα ξεκινά και με τη… βούλα το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την Παναχαϊκή να εκστρατεύει στην Καλλιθέα -σήμερα θα μάθει πότε θα παίξει- για να αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο ομάδα στο «Ελ Πάσο».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν φανεί αυτό το διάστημα -και μετά το 7-1 του φιλικού αγώνα- η προσεχής αντίπαλος της κοκκινόμαυρης ομάδας, θεωρείται -πάντα με την απόδοσή της σε επίσημους αγώνες- ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, καθώς με τα αποτελέσματά της βρίσκεται τρία «σκαλοπάτια» πιο πάνω από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ…

Οπότε για να μπορέσει η Παναχαϊκή να ελπίζει σε κάτι -πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο- θα πρέπει να «ματώσει» αγωνιστικά, όπερ σημαίνει ότι οι παίκτες της θα χρειαστεί να τρέχουν από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, μήπως και ελπίζουν σε κάτι.

ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ

Έτσι γνωρίζοντας πώς έχει η κατάσταση, έχουν στην άκρη του μυαλού τους τον επόμενο αντίπαλο της 2ης αγωνιστικής ημέρας κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό Β -είναι ομάδα στα μέτρα τους- τον οποίο και υποδέχονται την ερχόμενη εβδομάδα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η προετοιμασία ωστόσο των παικτών συνεχίζεται κανονικά στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με το τεχνικό δίδυμο Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου, να ρίχνουν το βάρος στην τακτική, ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα.

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Σε πατρινή εταιρεία έχει αναθέσει την ανακατασκευή της ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Παναχαϊκή και όπως όλα δείχνουν αυτή αναμένεται να είναι ξανά στον «αέρα» και προς ενημέρωση όλων τις προσεχείς ημέρες, καθώς γίνονται οι απαραίτητες αναβαθμίσεις.

ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ

Σε ό,τι αφορά τώρα την υπόθεση μεταγραφών, η Παναχαϊκή κοιτάζει να αποκτήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο φαίνεται ότι αυτές των Ιατρούδη, Φότσο και Ζέκοφ, δεν θα προχωρήσουν με τους δύο τελευταίους να έχουν θέματα με τα χαρτιά τους, που δεν λύνονται μονομιάς. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι η Παναχαϊκή ψάχνει απεγνωσμένα παίκτη που θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με την περίπτωση Ιατρούδη να είναι καλή, αλλά δυστυχώς στην παρούσα φάση φαίνεται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς λείπουν ένα εξάρι-οχτάρι και ένα δεκάρι.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Ο ποδοσφαιριστής με τις 91 συμμετοχές και τα επτά τέρματα προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό και θα έπρεπε να δοκιμαστεί πρωτίστως κι αν έπειθε τότε υπήρχε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και συνάμα να περνούσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Όλα τα αυτά τα γνώριζαν στην κοκκινόμαυρη ομάδα, άρα προ ημερών, ήλθε, είδε και απήλθε χωρίς δεύτερη σκέψη ο Γιάννης Ιατρούδης, οπότε και κόπηκε.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης της Super League 2 με την παρουσία όλων των ομάδων και δεν υπάρχει -για την ώρα- συμφωνία με κάποιο κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος, οπότε η πρεμιέρα όπως φαίνεται δεν πρόκειται να έχει κάλυψη τηλεοπτική. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η ΕΡΤ όπως πιθανολογείται θα είναι ξανά στο προσκήνιο του πρωταθλήματος της Super League 2, που ουσιαστικά θα αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (23-24/9) και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2024 και για τους δύο ομίλους. Από κει και πέρα, οι ομάδες κατέληξαν στην εταιρεία για την κάλυψη όλων των αγώνων που θα βιντεοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα που θα ελέγχει η διοργανώτρια, με δικαίωμα αν ζητήσει να δει κάποιο παιχνίδι η ΕΠΟ ή ΕΠΑΘΛΑ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 όπου πάρθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις: Τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της Διοργανώτριας αναλαμβάνει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης». Εγκρίθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2024 και για τους δύο ομίλους της Super League 2». Αναφορικά τώρα, με την υπόθεση της έφεσης του Αλμωπού Αριδαίας, σε περίπτωση απόρριψης από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και οριστικά αποβολής του από το πρωτάθλημα, τότε ο Βόρειος όμιλος θα πρέπει να ορίσει τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές για να μπορέσει να ολοκληρωθεί μαζί με τον Νότιο.

*Στην Κρήτη για λογαριασμό του Γιούχτα θα βρίσκεται για τον επόμενο χρόνο ο Αργεντινός μπακ, Ιγνάσιο Λιποράσε.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement