Connect with us

Παναχαϊκή

Λύθηκε το γηπεδικό- Τρεις νέες προσθήκες

Published

on

 

Παραχωρήθηκε στην Παναχαϊκή το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τους αγώνες με Παναθηναϊκό Β και Αιγάλεω-Απέκτησε Ιατρούδη, Ζέκοφ, Νταμπίζα

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αν και η Παναχαϊκή είχε θέμα για το πού θα αγωνιστεί για τους δύο αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, με Παναθηναϊκό Β’ και Αιγάλεω, λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο της Αγυιάς, η δημοτική αρχή δήλωσε παρούσα και συμφώνησε να παραχωρήσει στην κοκκινόμαυρη ομάδα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Έτσι η Παναχαϊκή χωρίς να έχει το… άγχος, θα έχει έδρα και τυπικά το «στολίδι», αλλά παράλληλα θα έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί και για προπονήσεις.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ενώ το παιχνίδι με την Καλλιθέα πλησιάζει η Παναχαϊκή μέσα σε ένα 24ωρο πραγματοποίησε τρεις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Νταμπίζα που πέρυσι έπαιξε στην Επισκοπή Ρεθύμνου, έχοντας 25 συμμετοχές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ Ή ΟΥΣΙΑΣ;

Ωστόσο, προσθήκη ουσίας ή εντυπωσιασμού ήταν αυτή που πραγματοποίησε αργά προχθές η Παναχαϊκή, ανακοινώνοντας μεταμεσονύκτια τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Ιατρούδη και στη συνέχεια τον 22χρονο Ρώσο ακραίο επιθετικό Βαλεντίν Ζέκοφ. Και το λέμε τούτο κυρίως για τον Ιατρούδη, καθώς μπορεί να έχει την εμπειρία (91 συμμετοχές, 7 γκολ) του πρωταθλήματος τους Σούπερ Λιγκα 2, όμως προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο -μιας και ο καθρέπτης είναι ο αγωνιστικός χώρος- με την Παναχαϊκή να περιμένει από τον νεαρό, αλλά έμπειρο σε γενικές γραμμές ποδοσφαιριστή να δείξει την αξία του. Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο απόκτημα τον Ζέκοφ, έχει δείξει καλά στοιχεία, έχει καλό βιογραφικό από τη χώρα του, ενώ πέρυσι είχε έξι συμμετοχές αγωνιζόμενος στα Χανιά.

ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπήκε χθες η Παναχαϊκή, ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Ελ Πάσο» με την Καλλιθέα και το θετικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση, που έρχεται. Σήμερα θα γίνει μια ακόμη, αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και εν συνεχεία θα βγει και η αποστολή.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ 50 ΧΡΟΝΙΑ

Πέρασαν ήδη 50 χρόνια από τότε. Σαν χθες, στις 20 Σεπτεμβρίου του 1973, η Παναχαϊκή «σπάει» το κατεστημένο και συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αγωνιζόμενη στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κόντρα στην αυστριακή ΑΚ Γκράτσερ, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σκόρερ οι Μιχαλόπουλος (16΄) και Σπεντζόπουλος (43΄). Στη ρεβάνς της Αυστρίας νίκησε ξανά (1-0) με γκολ πάλι του Μίμη Σπεντζόπουλου και για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement