Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι Πατρινοί τίμησαν τον Κώστα Μαλαμή

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Published

on

Κοσμοσυρροή στο Πολύεδρο, το βράδυ της Δευτέρας, στην προεκλογική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κώστας Μαλαμής για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του ως δημοτικός σύμβουλος, στην τελική ευθεία που μπαίνουμε πλέον προς τις εκλογές του Οκτώβρη.

Στον πανέμορφο κήπο του γνωστού βιβλιοπωλείου που αποδείχθηκε μικρός για τόσο κόσμο, σε μια εκδήλωση που ξέφευγε από τις καθαρά πολιτικές που ξέρουμε, προσωπικοί φίλοι και οι φίλες του διοργανωτή, με ενθουσιώδη διάθεση και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, αντάλλαξαν απόψεις. Απόψεις για το μέλλον της πόλης, για τη λειτουργία της απελθούσας δημοτικής αρχής, για τη δυναμική της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» που έρχεται να ταράξει τα νερά και να διοικήσει την Πάτρα από εδώ και μετά.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Κώστας Μαλαμής, σε μια φορτισμένη με πάθος ομιλία έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης στην πορεία προς τις εκλογές με το σύνθημα «αν όχι εμείς ποιοι, αν όχι τώρα πότε;». Εξήγησε γιατί είναι ώρα ο δήμος της Πάτρας να αλλάξει δημοτική αρχή και παρουσίασε τις 10+1 άμεσες ενέργειες – παρεμβάσεις της παράταξης μετά την ανάληψη της δημαρχίας. Εξήγησε ότι διασφαλίζονται τα θετικά της εννιάχρονης θητείας Πελετίδη κυρίως στον κοινωνικό τομέα, αλλά είναι καιρός στην πόλη να προχωρήσουν οι μείζονος σημασίας παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε να αλλάξει όψη. Να γίνει ελκυστική στους πολίτες και πόλος έλξης στους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής, ο οποίος έκανε μια σύντομη αποτίμηση της θητείας Πελετίδη, περιέγραψε τη φιλοσοφία της παράταξης και τις βασικές προγραμματικές θέσεις, όπως διαμορφώθηκαν με την ενεργή παρέμβαση των πολιτών, στην αναρτημένη ηλεκτρονική διαβούλευση.

Στα πολύ θετικά της βραδιάς να αναφέρουμε την παρουσία νεανικού κοινού που έδωσε ιδιαίτερο χρώμα φρεσκάδας στην εκδήλωση, γεγονός που χαιρέτησαν οι ομιλητές. Στις συζητήσεις μετά, οι νέοι με παραδείγματα έδειξαν γιατί η πόλη δεν είναι φιλική γι’ αυτούς και πρότειναν συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Τη βραδιά έντυσαν μουσικά και ξεσήκωσαν τον κόσμο με rock και έντεχνες επιλογές οι optima4..

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement