Connect with us

Παναχαϊκή

Στο «Ελ Πάσο» κι ό,τι βγει

Published

on

 

Η Παναχαϊκή σήμερα (16:00) κάνει «ποδαρικό» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, φιλοξενούμενη της Καλλιθέας

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αυλαία σήμερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και η Παναχαϊκή κάνει «ποδαρικό» εκτός έδρας, φιλοξενούμενη (16:00) της Καλλιθέας στο «Ελ. Πάσο», ένας αγώνας που όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το YouTube.

Η αποστολή της δεν είναι εύκολη, αλλά θα προσπαθήσουν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες της να τα δώσουν όλα, μήπως και «κλέψουν» κάτι κι ας γνωρίζουν ότι η αντίπαλος -έπαιξαν φιλικό παιχνίδι πρόσφατα κι έχασαν 7-1- είναι τρεις ταχύτητες πιο πάνω. Το τεχνικό δίδυμο των Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές (με τους αντίστοιχους αριθμούς στην φανέλα): (Τερματοφύλακες): 18. Κολοβούρης, 91. Πιτατζής, 13. Μ. Μικές. (Αμυντικοί): 22. Λιοφάγος, 44. Νταμπίζας, 2. Καραγιάννης, 93. Μπάρε, 6. Νάστος, 4. Γκάντσιερ, 88. Τόσκα. (Μέσοι): 5. Μαρτίνεζ, 10. Αποστολόπουλος, 33. Μασούρας, 80. Κυρσανίδης. (Επιθετικοί): 70. Χριστόπουλος, 11. Ντ’ Ολιβέιρα, 7. Πετσίτης, 17. Παραστατίδης, 9. Πατρινός, 23. Τραορέ, 29. Ζέκοφ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Φότσο, που ήρθε και δοκιμάστηκε στην κοκκινόμαυρη ομάδα, αποχώρησε λόγω του ότι είχε δελτίο σε άλλον σύλλογο κι ήταν ο λόγος που δεν αποκτήθηκε.

«Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ»

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής «Nortenos» εξέδωσαν χθες ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα, τονίζοντας σε αυτή μεταξύ άλλων: «Άλλη μια χρονιά, το ίδιο moto. Το θετικό σε αυτό το νέο ξεκίνημα είναι ότι δεν χαϊδεύονται αυτιά, που για αρκετούς είναι αρεστό αλλά στο τέλος της χρονιάς ρίχνουν το ανάθεμα. Χορτάσαμε από λόγια, ώρα για πράξεις. Το καλοκαίρι η Παναχαϊκή ήταν με ενάμιση πόδι στο τοπικό ή στη Γ΄ Εθνική. Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ μέσα από τα τεράστια και «εγκληματικά» λάθη τους, είχαν αποφασίσει να λουκετάρουν την ΠΑΕ, ελλείψει άλλου ενδιαφερόμενου αγοραστή και υπό το βάρος των εξελίξεων. Ο άμεσος συνεργάτης τους έκανε μια σειρά από «εγκλήματα». Μη αδειοδότηση, καταστροφικός δεύτερος γύρος και το αποκορύφωμα μη έγκαιρη πληρωμή παικτών, ώστε η Παναχαϊκή να έχει, φέτος, έναν αγωνιστικό κορμό να στηριχθεί. Η απώλεια Τσακμάκη για 1.800 ευρώ, όντας το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο, έφτασε να θεωρείται πταίσμα». Και καταλήγει: «Η φετινή χρονιά δείχνει να είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αντιθέτως μπορεί να βγει επ’ ωφέλεια της Παναχαϊκής, στο προσεχές μέλλον. Ο προπονητής δεν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και των ιδιαιτεροτήτων του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε, να βοηθηθεί ώστε να κατανοήσει. Αύριο (σ.σ. σήμερα), θεωρητικά, έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Αν οι παίκτες, νιώθουν πού βρίσκονται και έχουν κατανοήσει το μέγεθος του συλλόγου που υπηρετούν έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν στο γήπεδο». Στο μεταξύ, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος του συνδέσμου διαιτητών Ανατολικής Αττικής. Βοηθούς θα έχει τους Παύλο Χρήστο (Δυτικής Αττικής), Δημήτρη Μαυρούδη (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νίκος Γεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement