Connect with us

Lifestyle

Mente Fuerte κατά Δανάης Μπάρκα: “Όταν το θύμα γίνεται θύτης”

Published

on

Η Μαρία Σολωμού μίλησε πρόσφατα για μια εμπειρία που είχε σε ένα κομμωτήριο, αποκαλύπτοντας πως μία νεαρή κοπέλα και η μητέρα της είχαν κάνει ακριβώς τις ίδιες αισθητικές παρεμβάσεις.

Η αναφορά της ηθοποιού για τις αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρές ηλικίες, προκάλεσε την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία διαφώνησε με όσα είπε η Μαρία Σολωμού.

Η κριτική της Δανάης Μπάρκα κατά της Μαρίας Σολωμού προκάλεσε την αντίδραση του Mente Fuerte, ο οποίος ξέσπασε εναντίον της πρώτης, μέσω αναρτήσεων στα instastories του.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δε θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ….δες. Όλοι έχουμε μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο» τόνισε ο Mente Fuerte, ενώ σχετικά με την ατάκα της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού: «οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ο ράπερ σχολίασε: «Ε μάλλον και ο δικός σου δε θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

Σε άλλη του ανάρτηση, ο Mente Fuerte πρόσθεσε: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

Πηγή: news247.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement