Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Θα εκσυγχρονίσουμε τα νοσοκομεία – 6.000 προσλήψεις προσωπικού άμεσα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Published

on

Την προσπάθεια που καταβάλλεται για τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενός συστήματος “που υπηρετεί τους πολίτες”, υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά το πέρας της επίσκεψής του στα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Μετά την επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, τον “Άγιο Ανδρέα” και το Καραμανδάνειο, όπου είχε συζήτηση με τους διοικητές, τους διευθυντές του συνόλου των κλινικών -πανεπιστημιακών και ΕΣΥ και τους εργαζόμενους κατέγραψε τις ανάγκες της περιοχής και διαβεβαίωσε πως το Υπουργείο προωθεί αλλαγές το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας του ΕΣΥ προς τους πολίτες.

Δεσμεύτηκε  ότι σύντομα τα νοσοκομεία της Πάτρας, θα ενισχυθούν με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γεγονός που θωρακίζει περαιτέρω την ποιότητα της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η πρώτη επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υπουργείο Υγείας είχε στόχο την ενημέρωση και αποτύπωση της πραγματικότητας.

Ο υπουργός συνοδεύονταν από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τους υποδιοικητές Παν. Μάλλιο και Ι. Νικόπουλο.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement