Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ- Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα βλέμματα στα Βραχνέικα- Όλο το σημερινό πρόγραμμα

Published

on

 

Οι δύο πρωτοπόροι του Α’ ομίλου, Διαγόρας και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας

 

Ποιος θα είναι ο νικητής του σημερινού ντέρμπι για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας; Διαγόρας ή Ατρόμητος θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;

Λίγες ώρες έμειναν για να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει να διατηρείται στην κορυφή καθώς η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο γήπεδο των Βραχνεΐκων με τον Χαράλαμπο Πετρόπουλο να διευθύνει ένα ακόμα δυνατό ματς.

Από κει και πέρα υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ με τον Πανμοβριακό Ριόλου που διατηρεί το απόλυτο νικών να υποδέχεται την Δόξα Παραλίας που μετράει μία νίκη και μια ήττα.

Η Θύελλα Πατρών που ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο και φιλοξενεί στο «Φ. Αραβαντινός» τη Δόξα Νιφορεΐκων με τη ζυγαριά… να γέρνει προς τους γηπεδούχους.

Αμφίρροπη αναμένεται να είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Πατρών και τον Ατρόμητο Λάππα με τις δύο ομάδες να μετράνε δύο ήττες.

Τέλος για τον πρώτο όμιλο η Αχαϊκή που μετράει και αυτή ισάριθμες νίκες υποδέχεται τον Αχαιό Σαραβαλίου που μέχρι στιγμής έχει ηττηθεί δύο φορές. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν να διατηρούν το απόλυτο νικών ενώ οι φιλοξενούμενοι του Πέτρου Χρηστίδη «ψάχνουν» για αντίδραση.

Στον Β’ όμιλο τώρα θα διεξαχθούν σήμερα και οι έξι αναμετρήσεις με τα βλέμματα βάσει της βαθμολογικής θέσης να είναι στραμμένα στα Προσφυγικά και στο παιχνίδι του Άρη Πατρών με την Αιγείρα/Ακράτα. Οι ερυθρόλευκοι την προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι στο ντέρμπι με τον ΑΠΣ Πάτραι και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να σκαρφαλώσουν… ξανά στην κορυφή. Η Αιγείρα/Ακράτα από την άλλη μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στοχεύει στο να μην ηττηθεί.

Ο επίσης πρωτοπόρος του Β’ ομίλου Εθνικός Πατρών έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς υποδέχεται τη Νίκη Προαστίου με σκοπό το «τρίποντο» και την παραμονή στην πρώτη θέση. Η Νίκη προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Πήγασου κι έχει καλή ψυχολογία.

Ο ΑΠΣ Πάτραι αγωνίζεται εκτός έδρας με τον νεοφώτιστο Αχαϊκό που έχει μπει… ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα έχοντας μια νίκη και μια ήττα.

Ο Δαβουρλής φιλοξενεί στο γήπεδο του Αχιλλέα την Θύελλα Αιγίου με το συγκρότημα του Νίκου Κοκοτσή να ψάχνει… την πρώτου νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου μετράει μια νίκη και μια ήττα με την αναμέτρηση να είναι αμφίρροπη.

Δύσκολη «διαβάζεται» η αναμέτρηση του Πήγασου με τον Κεραυνό με τις δύο ομάδες να μετράνε από μια νίκη και μια ήττα. Οι φιλοξενούμενοι βάσει των στόχων που έχουν θέσει έχουν το προβάδισμα για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης όμως ο Πήγασος δεν είναι από τις ομάδες που καταθέτουν εύκολα τα όπλα…

Τέλος τα Καλάβρυτα φιλοξενούν τον Αετό Ρίου και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χωράνε προγνωστικά. Ένα μικρό προβάδισμα έχουν τα Καλάβρυτα και αυτό λόγω του ότι αγωνίζονται εντός έδρας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (5μ.μ.)

Γήπ. Ριόλου: Πανμοβριακός Ριόλου-Δόξα Παραλίας, Κώστας Ταξιάρχης

Γήπ. Βραχνεΐκων: Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ατρόμητος Πατρών, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Θύελλας: Θύελλα Πατρών-Δόξα Νιφορεΐκων, Κώστας Οικονόμου

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Αναγέννηση Πατρών-Ατρόμητος Λάππα, Κώστας Βαβαρούτας

Γήπ. Δημοτικό Κ. Αχαΐας: Αχαϊκή-Αχαιός Σαραβαλίου, Αλέξανδρος Φωκάς

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 5μ.μ.: Πήγασος Μπεγουλακίου-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Κ.Ζάρρας, 5μ.μ.: Αχαϊκός-ΑΠΣ Πάτραι, Νίκος Μέρμηγκας

Γήπ. Προσφυγικών, 5μ.μ.: Εθνικός Πατρών-Νίκη Προαστίου, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. Αχιλλέα, 5μ.μ.: Δαβουρλής K. 92-Θύελλα Αιγίου, Γιώργος Μπακόπουλος

Γήπ. Καλαβρύτων, 5:30μ.μ.: Καλάβρυτα-Αετός Ρίου, Θανάσης Γκοτσόπουλος

Γήπ. Προσφυγικών, 8μ.μ.: Άρης Πατρών-Αιγείρα/Ακράτα, Μιχάλης Ζήκος

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement