Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μηδέν φάσεις και ήττα (0-2) από Παναθηναϊκό Β’

Published

on

Η Παναχαϊκή μπορεί να έκανε κάλεσμα στον κόσμο της, προκειμένου να έρθει να την υποστηρίξει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά με την απόδοσή της, πίκρανε τους 1.500 περίπου φιλάθλους της, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τον μέτριο Παναθηναϊκό Β για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Μια Παναχαϊκή που μπορεί να ήθελε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα από τους πράσινους, αλλά δυστυχώς δεν είχε αρχή, ούτε τέλος και δεν απείλησε καθόλου τους πράσινους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες της μπορεί να επιθυμούσαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα, αλλά τους έλειπε η ουσία… οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ανοικτούς διαδρόμους στην άμυνα, ο Βουτσάς από πλάγια θέση ελίχτηκε και στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ 1-0, ενώ στην επόμενη φάση (19ο) ο Κρυπαράκος, πάλι από πλάγια σούταρε άουτ. Για να έρθει ο Καράμπα στις καθυστερήσεις να πετύχει το 2-0 με τους πράσινους να το πανηγυρίζουν έξαλλα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ (Στ. Φραντσιόζα): Κολοβούρης, Τόσκα (46′ Μούλντερ), Λιοφάγος (80′ Τραορέ), Γκάντσιερ, Μπάρε, Ναστος, Κυρσανίδης (46΄ Λόττιν), Ζέκχοφ, Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (72΄ Πατρινός), Ντ Ολιβέϊρα (64΄ Μασούρας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σ. Αντωνίου): Κλίντμαν, Τσοκάι, Σιδεράς, Φουκάι, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος (70΄ Λιούμης), Μαρτίνης (75΄ Κυριόπουλος), Μάρτινς (46΄ Σαρδέλης), Κρυπαράκος (90΄ Προδρομίτης), Λαμψιάς, Μπιλάλ (70΄ Καραμπάς).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement