Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διονύσιος Αντωνόπουλος,υποψήφιος με το «σπιράλ»: «Θέλω να προσφέρω στην πόλη μου»

Published

on

 

«Αγαπώ την Πάτρα και θέλω ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν και για τον λόγο αυτό θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό στην προσπάθεια αυτή», αναφέρει στην «Γ» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό «σπιράλ» του Πέτρου Ψωμά, Διονύσης Αντωνόπουλος.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1975 όπου και ζει. Είναι μόνιμος κάτοικος Δεμενίκων και εργάζεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ως ενεργός πολίτης μπήκε στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με γνώμονα να προσφέρει στην πόλη μας τα μέγιστα.

Όπως μας εξηγεί, «αποφάσισα να συμμετάσχω με τον συνδυασμό του «σπιράλ» γιατί μελετώντας το πρόγραμμά του και το όραμα που έχει για την Πάτρα, κατάλαβα ότι αυτό χρειάζεται η πόλη μας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην προσπάθεια αυτή. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί το βάρος στον τομέα του τουρισμού γιατί πιστεύω ότι Πάτρα έχει τα εφόδια και μπορεί να γίνει μία τουριστική περιοχή προσφέροντας ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στον τομέα αυτό. Επίσης, η ανεξαρτητοποίηση από οποιοδήποτε κόμμα προσφέρει στον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά ελευθερία κινήσεων για να επιτευχθεί ο στόχος μας, η ανάπτυξη της πόλης μας».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement