Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ν. Μανούρας: «Εχθρός του καλού το καλύτερο»

Published

on

 

Ενώ ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Μανούρας, έκανε μίνι απολογισμό λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα από την εικόνα και την πορεία της ομάδας και κυρίως από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αλλά είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι έτσι συνεχίζουμε.

Η ομάδα πλέον έχει βρει τον δρόμο της, έχει καλή ψυχολογία, έχουμε άριστες σχέσεις με τους παίκτες και παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερη συνοχή». Και πρόσθεσε: «Γνωρίζουν καλύτερα αγωνιστικά ο ένας τον άλλον και καταλαβαίνουν και ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτά που θέλω και ζητάω στο παιχνίδι. Η ομάδα έχει πλέον βάθος και καλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Υγεία να έχουν τα παιδιά γιατί έχουμε πληγεί από τραυματισμούς στις πρώτες αγωνιστικές.

Κάποια άλλη μεταγραφή αυτή την περίοδο δεν θα γίνει. Πιστεύω ότι αυτή την χρονική στιγμή έχει μεγαλύτερη ουσία να δέσουν τα παιδιά μεταξύ τους παρά να βάλουμε και άλλα νέα πρόσωπα στο ρόστερ». Και κατέληξε δηλώνοντας: «Τέσσερις βαθμοί μας χωρίζουν από την κορυφή αλλά και μόλις ένας από την ζώνη υποβιβασμού. Είναι πολύ νωρίς για το οτιδήποτε. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος φέτος και θέλει προσοχή. Εμείς θα αντιμετωπίζουμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Μου αρέσει σαν νοοτροπία να κοιτάμε προς τα πάνω στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάς και πίσω σου για να φυλάς τα νώτα σου».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement