Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ροταριανός ¨Ομιλος: Προσφορά στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Published

on

Μετά τις πρωτοφανείς, που προκάλεσε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού ο τυφώνας Daniel στις ζωές & τις περιουσίες των ανθρώπων που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος Ελλάδος (Rotary eClub Greece) δε θα μπορούσε παρά να κινητοποιηθεί.

Απαντώντας και στην έκκληση – πρόσκληση της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ για παροχή βοήθειας σε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης και σε άψογη συνεργασία και συνεννόηση με την διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συγκεκριμένα με το παράρτημα Πάτρας, μετά από ανάλυση των αναγκών της περιοχής, τα μέλη του ομίλου προχώρησαν άμεσα στην προμήθεια τροφίμων μακράς διαρκείας όπως γάλα εβαπορε, ζυμαρικά, ρύζι κ.α.
Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στην κοινωνική υπηρεσία του ΕΕΣ στο παράρτημα Πάτρας, από αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Γιάγκο Ιγγλέση Μαρία Ραβαζουλα και Γιώργο Σταυρόπουλο και την επομένη αναχώρησαν προς παράδοση για την πληγωμένη Θεσσαλία.
«Η προσπάθειά μας για την ανακούφιση των κοινοτήτων και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ή βρίσκονται σε κίνδυνο συνεχίζεται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement