Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Γ. Τάτσης έχει… μάτια και στους 35 ποδοσφαιριστές

Published

on

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο (4/11) με την Ηλιούπολη για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Τάτσης σε μια ακόμα προπόνηση δεν έχει ξεχωρίσει κανέναν ποδοσφαιριστή καθώς θέλει να δει ιδίοις όμμασι τις ικανότητες όλου του ρόστερ.

Ίσως κάποιους ήδη να τους έχει ξεχωρίσει και να δούμε μια διαφορετική 11άδα από αυτή που ήδη βλέπαμε τόσες αγωνιστικές. Η Παναχαϊκή έχει ένα ρόστερ 35 παικτών και φυσικά ποτέ δεν είδε κανείς τις όποιες ικανότητες έχουν αυτοί που είχαν παραγκωνιστεί από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία.

Το θέμα είναι ότι η Παναχαϊκή μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν στα μπαράζ παραμονής.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Σίγουρα η ΠΑΕ πρέπει να στελεχωθεί από νέα άτομα σε συγκεκριμένα πόστα και ήδη οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα έχουν κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Όσο αφορά τον Χρήστο Μικέ πολύ σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του καθώς εκπνέει την εμπιστοσύνη των Αμερικανών επενδυτών ενώ σε αναμονή βρίσκεται και ο βοηθός του Τάτση που δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Κοντογιάννη. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Κοντογιάννη και θέλει να τον έχει στο πλευρό του για να βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Από την άλλη ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Γεωργαλάς θέλει στην θέση του βοηθού τον Αλέξη Σπηλιόπουλο που τον γνωρίζει από τον παρελθόν.

Το άλλο θέμα είναι ότι τις επόμενες ημέρες η Παναχαϊκή πρέπει να δηλώσει διοικητικό συμβούλιο και το βασικότερο είναι ότι ο Λευτέρης Καρφάκης που ήταν πρόεδρος έχει δηλώσει την παραίτησή του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» θα παραμείνει ενεργός στο να στηρίξει την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΩΝ

Ένα άλλο θέμα που ίσως προκύψει και θα είναι θετικότατο για την ομάδα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος. Όπως έκανε γνωστό το Δ.Σ. της Super League 2 εάν η ΕΡΤ δεν τακτοποιήσει της οφειλές της προς τους Συλλόγους, τότε θα προχωρήσει σε αναστολή του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι η Παναχαϊκή θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο τόσο για να δουλέψει ο Γιάννης Τάτσης και το δεύτερο και βασικότερο είναι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου που θα μπορεί να αποδεσμεύσει παίκτες αλλά και να αποκτήσει κάποιους όπως έχει ζητήσει ήδη ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ.

 

Σφυρίζει ο Τζαμουτζαντώνης

Ο Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης από τον Σύνδεσμο της Χίου ορίστηκε να διευθύνει το εκτός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής το Σάββατο (4/11-15:00) με την Ηλιούπολη. Βοηθοί του θα είναι οι Τιμολέων Γεωργακόπουλος και Μιχαήλ Σγουράκης από τον Πειραιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 έχουν ως εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11

15:00: Ηλιούπολη – Παναχαϊκή, Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος –Σουράκης (Πειραιάς)

13:00: Γιούχτας – Ολυμπιακός Β., Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Μανούρας (Δ. Αττικής), Βλαχάλης (Ρέθυμνο)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11

13:00:Τηλυκράτης- Διαγόρας, Φωκάς

Βοηθοί: Ισακωβίδης (Λακωνίας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

15:00: Παναθηναϊκός Β.- Αιγάλεω, Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Μαυρούδης (Ηρακλείου), Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας).

15:00: Ιωνικός – Καλαμάρα, Φωτιάς

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Διαμαντής (Ηπείρου).

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/11

14:30: Καλλιθέα- Χανιά, Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Στεφανής (Καρδίτσα).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement