Connect with us

Παναχαϊκή

Οδεύει προς το καλύτερο η Παναχαϊκή

Published

on

 

Η παρουσία του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της Παναχαϊκής έδωσε πνοή στους παίκτες

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δύο εβδομάδες και κάτι έχουν περάσει από τη μέρα που ήρθε ο Ηπειρώτης στην καταγωγή τεχνικός στην Παναχαϊκή Γιάννης Τάτσης (ανέλαβε 31/10) και από τότε έχουν αλλάξει πολλά, καθώς από τη μια ήρθε η εμφάνιση στην Ηλιούπολη και παρά την ήττα η κοκκινόμαυρη ομάδα -σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της- στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία, ήρθε η ισοπαλία με τον Ιωνικό.

Μια ισοπαλία, που πανηγυρίστηκε δεόντως, μόνο και μόνο γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής άλλαξε τα πάντα. Τόσο από πλευράς τακτικής, αλλά και εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, όσο και από πλευράς ψυχολογίας.

ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ο κάθε ένας παίκτης της κοκκινόμαυρης ομάδας δίνει το κάτι παραπάνω. Όσο μπορούν  παίρνουν πράγματα και είναι επόμενο να υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Μπροστά της τώρα η Παναχαϊκή έχει την αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα και θα επιδιώξει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από την έδρα του αντιπάλου της.

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ

Εάν το καταφέρει -αυτό θα προσπαθήσει- θα έχει κάνει μεγάλο και σημαντικό βήμα προς τα επάνω στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς θα βρεθεί να έχει πέντε βαθμούς -σε περίπτωση νίκης- έναντι έξι του Τηλυκράτη, στην αντίθετη περίπτωση και «Χ» να πάρει πάλι θα θεωρηθεί επιτυχία, καθώς από την «καυτή» έδρα -την είχε νιώσει στο πετσί της πριν από δύο έτη- δύσκολα θα φύγουν ομάδες με τους ίδιους στόχους.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Για αυτό ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης όλο αυτό το διάστημα μαζί φυσικά με τους συνεργάτες του, βλέπει αγώνες του αντιπάλου του και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο, να αναλύσει στους παίκτες του, το τι εστί Τηλυκράτης. Φυσικά ένας τον γνωρίζει άριστα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Πετσίτη, που τώρα φορά τη φανέλα της κοκκινόμαυρης ομάδας και προ δύο ετών είχε τεθεί αντίπαλός τους, στα δύο παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής, όπου τότε συμμετείχε η Παναχαϊκή.

ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ 

Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία αυτή συνεχίστηκε κανονικά, με τον Γιάννη Τάτση να μην υπολογίζει για τον αγώνα που έρχεται αλλά και για τους υπόλοιπους που ακολουθούν τον τραυματία Κούτσια, που θα λείψει για περίπου 15 ημέρες. Αντίθετα ο Ιατρούδης ανεβάζει στροφές και δεν αποκλείεται -εάν θεωρηθεί έτοιμος- να βρίσκεται στην αποστολή. Σήμερα δε, υπάρχει μια ακόμη προπόνηση, η οποία θα γίνει πρωί.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Κ19

Αντίθετα στις 13:00, κάποιοι από τους κοκκινόμαυρους παίκτες θα επιλεχτούν από τον τεχνικό της Παναχαϊκής Γιάννη Τάτση να «ξεμουδιάσουν», καθώς έχει προγραμματιστεί να δοθεί φιλικό παιχνίδι με την Κ19.

Ο ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο Αθανάσιος Μπουτσίκος του συνδέσμου διαιτητών Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Βοηθούς θα έχει τους Ευστράτιο Τσεχελίδη και Ζωή Παπαδοπούλου, όλοι από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας του συνδέσμου διαιτητών Κέρκυρας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεράσιμος Μαζαράκης του συνδέσμου Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 18/11/2023, 15:00: Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας). 19/11/2023, 15:00: Καλαμάτα-Διαγόρας: Νταουλάς (Δυτ. Αττικής), Γιούχτας-Χανιά: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Ιωνικός-Athens Kallithea: Κουκουλάς (Λέσβου). *Αναβλήθηκε λόγω εθνικών ομάδων το Παναθηναϊκός Β-Ηλιούπολη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement